Urmasul lui Supra

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 02.11.2006
Toyota se preocupa de viitoarele modele care sa atace piata mondiala. Japonezii vor lansa o adevarata ofensiva argintie in urmatorii ani, prin noile modele Supra si Lexus LF-A.

Toyota a pregatit o noua generatie a modelului Supra, legendara sportiva scoasa din productie in 1996. Noul model Toyota va fi lansat pe piata in 2008.

Cu un design preluat din stilul lui LF-A, model care face parte din gama Lexus, viitorul model va fi un competitor pentru Nissan GT-R.

Motorul noii generatii Supra va fi preluata de la Lexus GS450h si va consta intr-un V6 hibrid de 3.5 litri care dezvolta 341 cai. Viitorul Supra va atinge suta de kilometri in mai putin de cinci secunde, in timp ce viteza maxima va fi de de 273 km/h. Primele indicii oficiale vor aparea la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie, cand Toyota va prezentat un concept care va prefigura liniile noului model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru