V8 Vantage by Prodrive

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.12.2006
Prodrive a dezvoltat un kit de tuning pentru un model care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Aston Martin V8 Vantage.

Prodrive a lansat un kit de tuning aerodinamic si de performanta pentru Aston Martin V8 Vantage. Gama de elemente aditionale include un pachet de performanta pentru motor, o suspensie ajustabila in functie de preferintele soferului, jante unice din aliaj si un kit subtil de exterior.

Motorul V8 de 4.3 litri ajunge de la 380 la 425 de cai putere, timpul necesar pentru a ajunge la prima suta de kilometri pe ora fiind de 4.7 secunde. Prodrive a lucrat impreuna cu specialistii in sisteme de suspensii Bilstein&Eibach pentru a dezvolta un sistem de amortizoare ajustabile. Astfel, soferul dispune pe plansa de bord de comenzi pentru modurile de actionare a suspensiilor: sport sau normal. Daca in modul normal masinii ii sunt imbunatatite tinuta de drum si gradul de manevrabilitate, modul sport este adresat celor care iubesc rularea pe circuit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru