Va exista o versiune de performanta a lui Audi TT?

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.08.2007
Audi va dezvolta o versiune de performanta a coupe-ului si roadster-ului TT, care sa debuteze la Geneva.

Surse din interiorul Audi au declarat ca Audi a demarat dezvoltarea unei versiuni de performanta ale coupe-ului si roadster-ului TT. Potrivit unor recente fotografii spion noul model ar urma sa fie echipat cu discuri de frana si etriere de dimensiuni foare mari precum si un spoiler nou cu insertii de fibra de carbon.

Britanicii de la MotorAuthority s-au grabit sa anticipeze designul noului model de performanta Audi care, potrivit prelucrarii digitale, va beneficia de bosaje mai mari, noi spoilere si o garda la sol mai scazuta.

Un oficial Audi a declarat ca versiunea de performanta se va numi TT-R, si nu TT-RS asa cum anticipau specialistii auto, si va fi propulsata de un motor VR5 de 2.3 litri supraalimentat capabil sa dezvolte 308 cai putere. Viitorul TT-R va beneficia de injectie directa si un nou sistem turbo.

Acest motor ar urma sa echipeze si alte modele ale constructorului din Ingolstadt dupa ce TT-R va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru