Vanzarile Mazda au crescut cu 20% in luna martie in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Mazda a anuntat astazi oficial ca luna martie a adus un total de 127 de unitati vandute pe piata din Romania, ceea ce se traduce intr-o crestere de 20%.

Esential

127 de unitati a vandut Mazda pe piata din Romania, in luna martie a anului 2010.

Mazda continua trendul ascendent, inregistrat pe piata din Romania, si in luna martie. Constructorul japonez a reusit sa livreze 127 de unitati, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului anterior, si si-a marit cota de piata la 2.1%. Rezultatul este cu atat mai bun cu cat piata locala de automobile a scazut in martie cu 43 de procente.

Se pare ca publicul autohton prefera Mazda2, in total 66 de unitati fiind vandute in luna care tocmai s-a incheiat. Al doilea cel mai solicitat model al japonezilor a fost Mazda CX-7, care s-a vandut in 28 de unitati si si-a marit cota de piata la 6.7 procente. In aceste conditii, CX-7 devine al doilea cel mai vandut SUV din Romania, depasind nume sonore precum Ford Kuga, BMW X3 si Honda CR-V.

Evolutia pozitiva pe piata din Romania s-a reflectat si la nivel european, Mazda obtinand rezultate bune pe piete mari cum sunt Marea Britanie (10.200 de unitati vandute, in crestere cu 20%), Austria (1300 de unitati vandute, crestere cu 35%), Spania (1300 unitati produse, crestere de 35%) si Elvetia (970 de unitati comercializate, crestere de 40%).

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru