Versiune economica S-Klasse - 6,6 litri/100 km

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.06.2007
Mercedes va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt o versiune supereconomica a limuzinei S-Klasse.

Mercedes incearca sa-si popularizeze modelele premium de pe piata. La Salonul Auto de la Frankfurt este asteptata lansarea unei versiuni supereficiente pentru modelul S-Klasse.

Desi inca nu este anuntat oficial din partea companiei din Stuttgart, se pare ca aceasta versiune a lui S-Klasse va consuma circa 1 litru la 15 km, ceea ce inseamna un consum mediu de 6,6 litri la 100 de km.

Versiunea economica a limuzinei S-Klasse va beneficia de tehnologia Bluetec pentru motorul in patru cilindri in linie de 2.2 litri si 204 cai putere.

Aceasta versiune speciala beneficiaza de sistemul care redistribuie energia rezultata in urma fortei de franare. Acest motor prezinta o tehnologie care reprezinta o trecere spre hibrid, dar inca nu se cunoasc mai multe detalii. Viitoarea versiune a lui S-Klasse va respecta normele de poluare Euro 6.

Comentarii (1)

  • Vesti bune!
    Sper ca vor continua si pe mai departe sa uimeasca cei de la Mercedes-Benz... spre disperarea companiilor petroliere,probabil, dar asta e...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru