Versiune Executive pentru Volvo S80 si XC90

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.04.2008
Volvo a lansat o versiune top class pentru cele mai luxoase modele existente in gama constructorului suedez: S80 si XC90.

Volvo a anuntat lansarea a doua noi versiuni de top pentru cele mai luxoase modele ale sale. Berlina S80 si SUV-ul XC90 vor primi un nou nivel de echipare, Executive, care va contine in standard atat noi materiale si noi aranjamente pentru interior, cat si functii aditionale de confort.

Astfel, cel mai nou pachet este reprezentat de functia de masaj regasita in dotarea scaunelor din fata. Acestea dispun de cinci buzunare gonflabile care se umfla si se desumfla intr-un ritm prestabilit pentru ca pasagerii sa aiba parte de un masaj "in valuri". Aceleasi perne de aer sunt utilizate si ca suport lombar, intregind pachetul de confort pentru pasageri.

Celelalte dotari superioare care fac parte din arsenalul versiunii Executive pentru S80 si XC90 sunt pielea de pe consola centrala, un ceas analog pe bord sau monitoarele LCD de 8 inch integrate in tetiere. Daca elementul care individualizeaza XC90 este pielea de pe manerele interioare ale usilor, S80, "nava amiral" a celor de la Volvo, va beneficia in plus de lampi ambientale amplasate la interiorul portierelor si in compartimentele de depozitare, o carcasa de aluminiu pentru consola si pahare speciale din cristal gravate cu emblema Executive.

via | Newspress 

Taguri: S80, Volvo, XC90

Comentarii (2)

  • lexion
    Bijuterie
    O frumusete de masina! http://volvo.automarket.ro/
    0 0
  • VOLVO
    Chiar dak si-a bagat Ford "coada"...VOLVO ramane un brand ce caracterizeaza masinile "exclusiviste". Respecte constructorului suedez!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru