Versiune noua pentru Megane CC

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.12.2006
Renault a lansat Dinamique S, o noua versiune pentru Megane Coupe Cabriolet. Versiunile vechi vor primi noi echipari.

Renault a perfectionat echiparea tuturor versiunilor de Megane Coupe Cabriolet, ba mai mult pentru a atrage o noua clientela a adaugat o noua versiune, Dinamique S. Acum noua gama de modele cuprinde patru versiuni: Extreme, Dinamique, Dinamique S si Privilege. Preturile raman neschimbate, de la 26.300 la 33.300 euro.

Prima varianta Extreme a castigat in plus aer conditionat, volan din piele si sistem audio cu CD, optionale care valorau la varianta veche 1200 de euro. Varianta cea mai vanduta, Dinamique, beneficiaza de clima, jante de 17 inch din aliaj si cruise control cu limitator de viteza. Varianta de top Privilege este acum echipata standard cu ESP, control al tractiunii ASR, control al subvirarii CSV si interior din piele bej.

Gama de motorizari include trei propulsoare pe benzina care dezvolta intre 111 si 165 cai putere si trei motoare diesel care ofera intre 106 si 150 cai putere. Megane Coupe Cabriolet este una dintre putinele masini din clasa ei care este echipata cu transmisie automata.

In vanzare din Ianuarie, noua linie S va costa cu doar 400 de euro mai mult decat varianta mai veche Dinamique. Interior din piele negru carbon, vopsea metalizata (disponibila in patru culori: Pacific Blue, Pearl Black, Quartz si Tempest), jante "Jarsalle"de 17 inch din aliaj (asemeni celor cu care este echipat Megane GT), stalpii parbrizului cromati si blocurile optice gri sunt trasaturile care personalizeaza Dinamique S.

Comparativ cu Volkswagen Eos, Dinamique S este mult mai ieftin. Varianta echipata cu motor pe benzina de 1.6 litri, jante din aliaj de 17 inch, cruise control si interior din piele a lui EOS este mai scumpa cu 5200 euro decat aceeasi varianta a lui Dinamique S.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru