VIDEO: Acceleraţie 0-280 km/h cu un Audi RS6 de 720 CP

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.07.2010
MTM a publicat un film scurt care prezintă, fără alte comentarii, modul în care versiunea MTM a lui Audi RS6 accelerează de la 0 la 280 km/h.

Pachetele aerodinamic şi de performanţă pregătite de casa de tuning MTM pentru Audi RS6 nu reuşesc să atragă doar privirile, ci şi fanii vitezei. E oarecum normal, de altfel, în condiţiile în care motorul V10 de 5.0 litri a lui RS6 a fost dus la 720 CP şi 785 Nm.

Creşterea substanţială a puterii a fost realizată prin resoftat unităţii ECU, prin montarea unor filtre de aer performante si prin înlocuirea sistemului de evacuare. Conform informaţiilor oferite de MTM, viteza maximă a lui Audi RS6 Clubsport variaza intre 279 de km/h si 340 de km/h, în funcţie de pneurile utilizate.

Comentarii (15)

  • .marius.
    Cum dispare acu` de la benzina...=))).
    11 7
  • :)))
    exact la asta ma gandeam si eu:))) asa se duce sia cul la benzina..dar in jos:))) ce sa faic cu raketele astea in romania?
    8 12
  • Benzina
    Frate, niciodata nu i-am putut intelege pe oamenii ca voi cu comentarii gen "cum dispare acu' de la benzina =))". Bai frate, nu vezi ca acul dispare cand e taiat filmul??? Se mai si vede kilometrajul, cascati ochii. Se taie filmul la 274 si reincepe la 305. Adica 31km facuti probabil numa' in forja d-asta.
    19 5
  • :))
    pai la incepit avea 274 km pe contor, si dupa aia 304 - deci acul acela a coborat pt ca s-au facut 30 km...probabil tot in sprinturi... apropos: avea 100km/h dupa 100 m!!
    12 1
  • :))
    Cum ii se duce astuia acul de la 180 la 260, mai repede decat mi se duce mie la prastia de Astra de la 80 la 120 :))
    15 2
  • Cretinisme
    Ce de prostii pe siteul asta.Niciodata nu va putea RS6 sa se puna cu MeganRs 250.Voi nu vedeti ca e prosteala pe fata masina e suspendata si ala accelereaza in gol iar referitor la umbre si cum cade lumina sunt simulate.Renault daca isi pune mintea fumeaza Audi,BMW cand vrea ei.Nu ati vazut ca acum or sa cumpere Mercedes sau ma rog cica colaborare.In maxim 1 an renault va fi no.1
    Hai succesuri
    6 34
  • ...acuma...hai sa fim realisti si nu subiectivi...mai conteza cum suge din rezervor!?
    10 2
  • andrei
    renault vs premium
    ursus are dreptate, eu pun pariu ca renault va cumpara in 2-3 ani mercedes, bmw, jaguar..si de ce nu intreg concernul toyota pt ca nah , is ceio mai tari, cik maine vor lansa o masina care ajunge pe luna in mai putin de 0 secunde
    ...........................................................................................................................
    17 3
  • @andrei
    Hahahahaaha

    Eu scriu ineptii pentru copii astia cu parintii posesori de Logan,Clio,Megan si alte inovatii tehnologice ca o mai musca si ne distram de minune nu o lua si tu in serios ma mir ca pana acum nu am voturi puse cu +
    7 5
  • depasire
    pentru cei dintre voi care ou ochi sa vada si cap sa inteleaga...
    Intre secundele 5-7 se vede ca depasete un TIR :)

    "CLOSED ROADS" MY ASS :)

    BAFTA
    5 3
  • loll
    ursus e numai la pleneala aici si arunca pastile sa faca scandal..ar trebui banat!! e foarte probabil sa se int asta eu am mers cu Subaru Impreza WRX STI Type RA 555 V-Limited '96 350 de cai avea 300 in bord dar mai mult de 295 nu a vrut in UK!
    3 4
  • BUN BUN
    http://www.youtube.com/watch?v=rhKw91_swyk&feature=related
    0 2
  • quattro power :D
    http://www.youtube.com/watch?v=RddxtACnaJY
    2 2
  • Marcel
    Fuel
    poi daca n-ar suge asa din rezervor, n-am merge asa ...
    0 0
  • Daniel
    nebunie totala, masinile astea depasesc imaginatia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru