VIDEO: Accident cu 5 masini implicate

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.11.2008
O camera de monitorizare a traficului a surprins un accident mai mult decat bizar intr-o intersectie.

Comentarii (9)

  • asa e cand intri pe rosu.....ceilalti se aleg cu tamponari in lant
    0 0
  • florin
    ce e bizar?
    un gip intra pe rosu.punct.
    0 0
  • Aiurea
    Cat de prost poti sa fii sa nu anticipezi ce fac ceilalti din trafic? Primul Jeep l-a vazut pe cel care a trecut pe rosu, putea sa isi dea seama ca nu va mai opri si sa il lase sa treaca. Si din cate vad, cred ca vinovatul a avut ceva probleme, de nu a mai virat sa ii ocoleasca...ca avea loc in dreapta...Inca ceva aiurea, este semaforul pus dupa intersectie, nu inaintea ei...Unde s-a intamplat asta?
    0 0
  • pt inteligentul de lex
    numai din ce-ai scris tu imi inchipui ce hal de sofer esti, daca esti. prost nu poti fi decat tu pentru ca in mod normal nu ai de ce sa anticipezi ce face un cretin, dobitoc, inconstient si ce mai vreti voi, pentru ca in mod normal la rosu te opresti, iar la verde pornesti. singura problema a vinovatului e ca e foarte nesimtit si prost in acelasi timp. iar semaforul e pus foarte bine dupa intersectie si asa e si normal sa fie pus, ca sa-l poti vedea. nu cum probabil faci tu la noi in tara, unde stai cu gatu sucit ca sa vezi cand se face verde, la semaforul montat de niste imbecili mult inainte de intersectie in dreptul unui semn de circulatie sau pom. da nu prea ma astept sa intelegi ceva din ce-am zis.
    0 0
  • sorinaccio101
    sorindj101@yahoo.com
    gip :)))))))
    cat de taran e romanu...
    a luat un rahat in gura si nu-i mai da drumu.
    eu sunt atat de iritat de gipurile din romania incat ma fac al dracu si le explic tututor desteptilor si desteptelor,indiferent de varsta si pregatire,ca gip nu inseamna nimic,jeep e o marca de masina cum e ARO si judecand dupa logica asta am putea la fel de simplu sa spunem "mi-am cumparat un aro de la toyota/mitsubishi/bmw!" si ca masinile alea de teren pe care ei le numesc gip sunt SUV-uri(adica la fel de simplu daca nu chiar mai simplu!!!) si le explic:"sport iutilitii vihical(sport utility vehicle) adica vehicul utilitar sportiv sau puteti spune masina de teren daca e mai simplu".da asta e cu romanu,e mai barosan daca are gip decat SUV ca gip stie tot taranu da SUV...
    0 0
  • bigbrother
    mda...
    ce se mai cearta fraierii astia p-aici :))
    0 0
  • aliecs
    foarte bizar un cretin care intra pe rosu in intersectie si ciocneste 4 masini..m-am uitat de vreo 3 ori ca sa imi dau seama ce se intampla :)))
    0 0
  • florin
    sorinaccio101
    @sorinaccio101, multumim pt. explicatii care le stie toata lumea de o vreme incoace. doar stii ca "gip" e folosit mai des in grupul de prieteni. nu-mi spune ca tu te exprimi asa:"mi-am cumparat un sport utility vehicle", "ai vazut ce eS.iU.Vi. are Xulescu?" sau "i s-a defectat masina de teren in oras".
    0 0
  • Pt alecu
    Asa vorbeste un om civilizat si un adevarat sofer profesionist. De ce sa anticipezi ce face celalat din trafic si sa fii atent la masinile din jur? Lasa-l sa intre in tine, ca doar tu vezi doar directia inainte. Bravo. Conduita PREVENTIVA nu cred ca iti spune multe....

    Iar semaforul pus DINCOLO de intersectie, este o prostie. Daca intersectia este mai mare, nu ai cum sa il vezi. Daca e pe trotuarul celalalt si sunt 4 benzi, nu cred ca il observi la fel de bine, ca si cand ar fi langa tine . Iar daca se face portocaliu, pana il vezi sa opresti, ajungi sa fii exact in mijlocul intersectiei. Si pentru semafoarele dinainte intersectiei, singurul lucru negativ care la-i gasit, este ca iti intorci putin privirea spre stanga sau dreapta? Cam slabut argument. Si isi "suceste" gatul, doar prima masina de la semafor, pentru ca aceea masina sta cel mai aproape de semafor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru