VIDEO: BMW X5 M si X6 M, lectii de drift pe zapada

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.01.2010
BMW a publicat recent o serie de filmulete care dovedesc capacitatile modelelor de performanta X5 M si X6 M pe zapada. SUV-ul si SAC-ul bavarez intaresc inca o data motto-ul "Joy is BMW".

Comentarii (15)

  • Asta a fost replica pt. Top Gear ? :)
    12 3
  • la top gear a cam exagerat un pic nenea ala ... parerea mea :)
    8 4
  • TREBUIA
    Daca lucram la BMW , ii convingeam pe sefi sa dam de urma pantei de la Top Gear si il incaltam pe X6 cu pneuri adevarate si demonstram ca poate urca .
    8 3
  • @M!
    eventual niste pneuri cu puncte, sau cu lanturi de iarna
    3 6
  • newman
    new
    Dar unde este Land Rover-ul? pentru o mica comparatie pe pista de ski...
    numai bine
    5 2
  • neconvingător
    Partea 1
    Drifturi pe gheaţă? Să fim serioşi. Spectacol pentru puşti. Sigur că alunecă pe zăpada aia bătătorită, la cât cuplu au motoare alea.
    La ce foloseşte? Să ne arate cum se duc dintr-un stâlp în altul pe un bulevard cu zăpadă, atunci când apeşi mai tare pe acceleraţie?
    Unde naiba îţi trebuie să faci drifturi pe gheaţă.

    Partea 2
    Urcarea s-a făcut cu avânt (noroc cu motoarele puternice) de pe teren plat, pe pârtie bătătorită. Aia era zăpadă? Nici nu trecea de rizurile pneurilor. (a se vedea la 1:36 cât de mare era zăpada, cât de adânc intrau roţile în zăpadă)
    De coborâre ce să zic. Şi cu punga poţi să cobori un deal cu zăpadă bătătorită.

    Deci spectaculos, dar neconcludent. Cum se comportă când ai zăpadă mare? Când ai de urcat un drum cu zăpadă şi gheaţă, îngust cu curbe?
    6 5
  • inca nu a aparut nimeni care sa spuna "ha ha ha , ce degeaba sunt aia de la audi, motoare jalnice, x drive se "urineaza" pe quattro, si alte asemenea remarci ?, ma mir .... sau inca nu a fost vizualizat articolul de cine trebuie
    4 4
  • NEDUMERITU
    ?!?!?!?!
    Masinile astea sigur nu au cum sa fie BMW. Doar am vazut cu totii la TG ca un BMW nu poate functiona pe zapada. Eu zic ca de fapt sunt loganuri si tdi-uri mascate
    2 5
  • BMW M-POWER
    SUBLIM.2 MASINI APROAPE PERFECTE.TALIE MONDIALA.O INCANTARE SA LE VEZI LA LUCRU.NU MAI FITI GELOSI PE BMW.
    8 3
  • M-POWER
    uitativa pe youtube la , BMW X6 IN THE MUD,sa vedeti ce poate X-DRIVE.si apoi dativa cu parerea
    6 3
  • BMW 43W3R
    adevarul
    Sa nu uitam ca Top Gear e o emisiune a lu Antena 3 deci grupul grifco. Ce sa ne mire daca ei primesc bani de la Dan Voiculescu deci de la comunisti si de la PSD. Uare sa fie coincedenta ca au facut de ras marci foarte bune din lume? Nu pentru ca ca orice comunist primesc bani si fac articole gen tonomate anticoncurenta asa cum nea obijnuit Antena 3. Rusine sa le fie.
    0 5
  • abc
    Masini pt cocalarii infatuati cu 2 clase mai mult ca trenul din romanica.
    4 5
  • hooo....
    s-a vazut la TOP GEAR ce poate x6-le.
    ce fac ei acum e apa de ploaie.
    2 4
  • vaporeanul
    RASPUNS LA BMW
    figuri cat cuprinde,..asta tace tot cei raman ! adica isi permit sa discute despre cea mai ravnita masina din lume,...si proverbul cu vulpea si strugurii,..sigur o stiti ! hai sa fim seriosi credeti ca cei de la BMW ar face ceva care sa fie aiurea ??
    multa.....................................celor ce habar nu au sa conduca o masina de peste.....cateva mii bune euor !
    1 0
  • fan VW
    bravo lor celor de la BMW
    au dat totul peste cap,......ma refer la materie de masini,....cocalarii cu masini cu TX de Bulgaria,..sigur ca invidiaza un BMW!!
    dar,..mare aintrebare cati au banii sa se dea cu o asa masina ?? de comentat ?? da,..suntem Romani si stim al naibii de bine sa comentam ! dar,..asa suntem noi & natia asta !..si ce fac cei de la top gear,..ESTE O DELICVENTA FATA DE BMW..STIU SA PROTEJEZE PE CEI DIN TARA LOR ”!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru