VIDEO: Ce pot face pompierii cu o masina

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.09.2007
Nu este vorba de o actiune de urgenta ci de o demonstratie de forta: cu apa si furtunuri.

Comentarii (20)

  • :)
    este adev ca e cam mica(usoara) masinuta...dar oare cu masinile de pompieri de la noi se poate face asa ceva...?:D
    0 0
  • URAGANU
    ahahahahah
    Bwhahahaha manca-ti-as tona ta, ce frumos :)))) Si masinile de la noi au putere sa ridice masini daca-s puse furtunele in configuratia aia. Oricum frumos cum se distreaza unii :)))
    0 0
  • Daca va uitati pe YouTube ...
    ... o sa vedeti ca Turcii au facut asha ceva si doar ca sa demonstreze puterea apei injectata la presiune mare.

    Mii jena de jegurile ashtia ca vad ca din ce in ce mai rau se prezinta cu Automarketu asta.
    0 1
  • lexmark
    Rup Asfaltu'
    Domnule Radu mai bine nu mai scrie nimic pe forum ca observa toata lumea prostia ta: in primul rand n-am inteles nimic din dezacordurile pe care le-ai facut in text si ideea pe care o exprimi acolo nu are nici o noima! Asa ca du-te tu si asculta Guta in continuare si lasa-i pe cei de la automarket sa-si vada de treaba ca o fac foarte bine!
    0 0
  • corect lexmark
    De acord... unii oameni nu prea au ce face... si din plictiseala lasa si ei comentarii aiurea, pline de greseli si fara sens. Radule, daca nu iti place apa... nu sta in ploaie :D Nu te obliga nimeni sa te uiti, daca nu-ti convine ceva ramai la jucariile tale ;) See ya' ;))
    0 0
  • laurro
    !!
    interesant ! mai ales finalul, cand pur si simplu coboara masina in stilul "aruncat". dar stiti cum e la ei: ce nu termina focul, termina pompierii !!
    0 0
  • Andrei
    :)
    ..intr-adevar frumos.Asa te poti simti in sigurata,in cazul unui incendiu.La noi nu iti ramine decit sa te rogi,judecind dupa dotarile pe care le au pompierii nostri.Marele nostru noroc este ca sunt bine pregatiti,ca altfel....eram cenusa de mult...
    0 0
  • bbbobbbo
    veeechi
    cred ca are 10 ani clip-ul asta...?!
    0 0
  • Oligarh
    ratati
    Daca nu iti place nu te uita si nu comenta. E simplu. Si pe mine ma enerveaza oameni ca "voi" ce s-ar intampla daca v-as pocni pe toti ah? Pustani retardati.
    0 0
  • super!
    super! :)) tare rau
    probabil asa testeaza sa vada de ce sunt in stare masinile lor de pompieri.

    in 2050 vedem asa ceva si la masinile de pompieri din romania :))
    0 0
  • Dexter
    Very nice
    Super!
    0 0
  • pompierii nostri
    Si masinile de pompieri din Romania sunt cam la acelasi nivel, dar nu avem destule ptr. a interveni. Cum spunea cineva mai sus: noroc cu pompierii care sunt f. bine pregatiti!
    0 0
  • de la un pompier...
    mda.. intradevar.. aveti dreptate unii intreband (in 2050 vedem asa ceva si la masinile de pompieri din romania).. pai omule, la tehnica de o avem, la cateva atmosfere se pot ridica chiar doua masini!!
    si ar mai fi mult de comentat si aici, si mai ales in legatura cu unele "ziceri" lasate de unii.. se stiu ei :) DACA nu stitzi.. la ce vorbitzi?

    cine stie.. cunoaste ;))
    0 0
  • prostia omeneasca
    am mai zis si o mai zic: de ce pana mea comparati tot timpul cu ce avem noi si dati termene limita cand o sa avem si noi???? care e rostul ca eu nu inteleg. suntem o corcitura dintre tigani si betivi la ce va asteptati???? cu guta in frunte urmat de f. salam si alte mezeluri de se mai gasesc prin frigidere nu o sa ajungem niciodata ca acesti oameni de isi permit asa ceva. romanu in loc sa invete de luni pana vineri in timpul orelor infunda crasmele unde urla "dezacoardele" cum ar spune multi, a mai sus amintitilor "artisti" si beau fara pauza dar la scoala au pretentii la pauze si in weekend se aburca cate 7-8 insi intr-o dacie darapanata si din oras pana in prima "discoteca" din primul sat urla cat ai tine "coardele" vocale aceleasi manele care le vor asculta la destinatie si dupa ce beau vreo 5,7,10 litri de votca cum se lauda unii se iau la bataie si ajung prin spitale si a doua zi daca ai intrebi de ce s-au batut nici ei nu stiu, asta e viitorul nostru... imi spuneti si mie cum am putea avea un logan "de exemplu" care sa stea in bumperul unui audi RS4 la orice viteza ar merge acesta????? avem o mentalitate gresita inca de mici de aceea suntem ce suntem si avem ceea ce avem pt asta meritam. apropo chestia cu pompierii e chiar impresionanta si sunt sigur ca daca prim furtunurile alea ar curge vodca romanul ar reusi sa ridice si un tren.
    0 0
  • costin
    romanu priceput la dat din gura...
    in afara de comentarii de 2 lei, suntem buni la lalaieli(manele), la fumat, la aruncat gunoiu oriunde, la nerespectarea legilor, la lipsa de bun simt... si multe altele. au trebuit sa vina turcii sa ne faca piine si mall-uri, francezii sa ne faca hipermarket-uri, italienii si americanii sa ne faca autostrazi, iar noi fumam si bem de ne sar statisticile in aer...
    0 0
  • Laurul
    da
    interesant, e prima oara cand vad filmuletul asta.

    PS. din pacate sunt multi cu intentii rele si sar sa comenteze aiurea...adica cei care freaca menta si fac umbra pamantului degeaba
    0 0
  • sirgogoy
    ale noastre
    sa va spun ceva interesant. acele masini sunt facute la noi in romania la romprim. lucrez in colaborare cu ei si am fost anul trecut la teste. turci testeaza orice cumpara. asa ca laudati pe ai nostri. pe turci pe idee si bani.
    0 0
  • de acord cu Radu
    Incercarea din clip e ok, dar turcii au facut asta acum aprox 2 ani in urma, desi nu sunt foarte sigur. Sunt sigur de o singura chestie : turcii au ridicat in aer la o inaltime identica, daca nu chiar putin mai mare, o masina, care, dupa cum am vazut eu, are cu cel putin 50kg mai mult decat cea din clipul acesta, si inca ceva de adaugat; turcii n-au lasat-o sa cada ca din cer, ci au adus-o usurel la pamant. In alta ordine de idei: bravo incercarii din acest clip, pacat doar ca n-au ales o masina apropaiata ca greutate, macar, si pacat de aterizare; poate pe altadata, o alta demonstratie executata cu mai multa grija si acuratete.
    0 0
  • Mare jmecherie, oameni care nu au ce face, ridica masina cu furtune. Deloc impresionant.
    Cine a tinut vreodata un furtun din asta in mana stie ca poate dobora un barbat de statura medie, de aia pompierii il tin cate 2. 10 furtune pentru o masina de maxim 600-700 kg nu este nici o minune. Asta pot face si masinile de la noi daca nu au scurgeri la compresor.

    Stire de 2 lei primita spam.
    0 0
  • ICOSMIN
    SUPER MASINI
    ASTEA DA MASINE.LA NOI MASINA ESTE DE 33 DE ANI SI ABIA MAI MERGE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru