VIDEO: Comparativ Fifth Gear - Citroen DS3 vs Honda CR-Z

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.12.2010
Fith Gear s-a gândit la un comparativ neobişnuit, pentru cei care îşi doresc o maşină economică dar rapidă. Pe circuit au intrat Citroen DS3 diesel şi hibridul Honda CR-Z.

Comentarii (10)

  • nasol
    Deci 110cp diesel bat 112 benzina(nu putem spune ca motorasul electric a intrat in functiune) pe un circuit. Hmm...nu ma asteptam
    3 1
  • cuuuuum? adica masinile electrice si hibridele sunt o pacaleala? Adica e numai marketingul de ele? noooo... nu se poate.... :)
    10 4
  • asta nu e film antihibride
    e vorba de faptul ca o conducere la limita intre masinile astea doua scoate invingator un diesel in conditiile in care au aproape aceiasi putere. Aparent bateriile crz-ului chiar sunt grele.
    3 1
  • Masinile hibride si cele electrice sunt mult mai slabe, mai grele au autonomie scazuta si in conditiile unei utilizari sportive au un randament mult mai prost decat cele pe combustibili fosili. Toate bateriile sunt grele.
    Va plac masinile electrice si hibride datorita modei lor nu pentru ca ar fi ceva de capul lor............ inca, poate mai incolo. Sa fi green e un trend si oricine se opune lui trebuie decapitat pentru ca e un criminal... indoctrinarea a fost realizata perfect
    11 2
  • hibride
    @lol
    Prietene tu stii ce inseamna hibrid?ce autonomie scazuta visezi?Hibrid inseamna energie regenerabila, autonomia unui hibrid este chiar mai mare decat a unui motor conventional, ptr ca mai regenerezi niste energie in plus.
    Pacaleala e doar in mintea ta saraca.
    3 9
  • @dman Nu mai crede tot ce se spune despre hibride, in mare parte este doar minciuna, frumos invelita si denumita pompos marketing. Diferenta reala de consum si poluare la un hibrid in ziua de astazi este mult prea mica pentru infuzia de tehnologie pe care o primeste la un cost destul de mare. Eu am testat hibrizi si, in afara situatiei in care se merge bara la bara, sistemul nu prezinta nici un avantaj, ba din contra. Mai au de lucrat mult la ele.
    2 1
  • mda..toti sunteti destepti!!
    ati auzit de lexus RX 450h??ca de mers sigur nu!! are un consum mediu cam de 6,6 si e pe bune!!! el merge pana la 60 km\h pe motoarele electirce!! apoi daca vrei putere accelerezi si nu are mai mult motorul cu conbustubil decat 299 cai!! si nu e mai scump decat un kkt de x5 hibrid care consuma 17-18 mixt.... pt unii masinile electrice si hibride sunt doar vis pt ca nu pot procesa mai mult decat ca trebuie sa iasa fummm si sa ii puna vreo 2-3 galeti de motorina!! sunteti penibili copilasi...si va doresc sa ramaneti la fumigenele voastre toata viata!!
    1 6
  • Edi80, eu am testat RX450h si nici pe departe nu are consumul declarat. Am resetat BC-ul la zero si dupa o sesiune de cam 20 min oras si inca atat afara, mi-a iesit aproape 9, fara sa abuzez de pedala de acceleratie. Intr-adevar, avea momente in care mergea electric, insa destul de putine. Bateria se descarca destul de repede, iar masina, scuza-ma, pleaca de la 65.000 Euro. Si inca o chestie: masina nu e AWD in sensul cunoscut de toti, tractiunea spate fiind asigurata de un motor electric doar in situatii exceptionale. Adevarat, este un hibrid foarte performant in comparatie cu restul si scoate un consum mult mai bun decat varianta cu motor clasic (la care termenul de 'gurmanda' e prea lejer), insa nu se adreseaza maselor.
    Eu nu am desconsiderat hibridul in general, poate ai inteles gresit, dar cel putin pe moment ele nu sunt decat un instrument de marketing si nimic mai mult. Consumul si emisiile lor (masurate) in mod real depasesc estimarile constructorilor chiar si cu 30%. Daca nu ma crezi, e plin internetul de teste.
    Si, sincer, as aprecia daca ti-ai modera putin limbajul. Nu te astepta sa ai credibilitate adoptand un asemenea ton, ci dimpotriva.
    3 1
  • @ edi80
    VW Jetta TDI tops Consumer Reports eco roundup, Honda CR-Z scores too low to recommend
    http://www.autoblog.com/2010/12/07/vw-jetta-tdi-tops-consumer-reports-eco-roundup-honda-cr/
    2 1
  • @edi80
    eu nu inteleg de ce lupti tu asa tare pentru modelele ecologice ca vad ca ai un xc90 care numai ecologic nu e, daca iti pasa de ce nu ai ceva mai putin poluant?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru