VIDEO: Cum evita rusii blocajele din trafic

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.08.2008
Rusii au o metoda interesanta de a evita cozile interminabile de la semafor. Totul, pana la interventia politistilor.

Comentarii (32)

  • ALX CT
    Si au intrat in joc de sau rupt....
    0 0
  • Bogdan
    wow, super!
    Bai Mircea, tu esti tampit? Cica "totul, pana la interventia politistilor"! Ma asteptam sa ii rupa politia, sa le faca ceva, in schimb am pierdut 4 minute din viata mea uitandu-ma la recomandarea ta tampita cum o iau unii pe contrasens, cam ca la noi...

    Keep up the good work, Mircea! Esti cel mai tare!
    0 0
  • @Bogdan
    Azu BA bogdane ne bucuram ca esti atat de fraier incat sa stai sa vizionezi tot filmul .... nu ti-a placut ghinion, despre titlu ... intradevar nu este cel mai bun dar de aici pana la insulta in felul acesta este jenant sau mai bine zis esti jenant si lipsit de cel mai elementar bun simt..... Este situl lui sau doar il administreaza asa ca daca vrea sa puna un titlu pe langa subiect il pune de ce? pentru ca asa vrea sau asa i se pare lui logic. Nu iti place ? asta este poti sa nu te uiti ca nu te obliga nimeni sau sa intelegem ca mai mult de clik clik nu poti???
    0 0
  • Andrei
    pt bogdan
    bogdan dak nu ti-a placut asta e...iti multumim ca te-ai dar nu trebuie ca tu sa insulti...pe cineva pt ca nici ti-e nu ti-ar place.....hai vizionare placuta in continuare si mai lasa insultele de prost gust...
    0 0
  • marfa acu poate vedem si pe la noi asa :)) an schimb e si periculoasa treaba asta dar e haios filmuletu :)
    0 0
  • dadada
    TOT NEAMURI PROASTE , CA SI LA NOI.......
    0 0
  • URAGANU
    Hai ma ca-i frumos
    Cel putin la ei se pare a fi o regula si 10-20% o fac iar politia nu prea are ce sa le faca. La ei regulile sunt stricte cand e vorba de viteza mare si accidente, nu de mers pe contrasens :D Oricum, se vede ca cine se baga pe contrasens nu era prima oara, se pricepeau :))))))))))))))))))
    0 0
  • zoloft
    HAI ca-i marfa
    e ceva nou - original !
    se va aplica si la noi...doar ca se va merge cu spatele pe AMBELE benzi :D
    0 0
  • ursus2
    Bravo mestere!
    Ai o stire aberant de banala pentru un roman ca si multe altele din presa noastra.
    0 0
  • LA FEL
    SUNT DE ACORD CU ALEX SI ZOLOFT........EXEMPLU PROST...SA VEZI ACUM SI LA NOI!
    0 0
  • clipul e interesant, si metodele tari.
    da acu sa trecem la tantalaii care iau apararea adminului,aici nu vreau sa zik k bogdan s-a exprimat elegant sau k il sustin si is impotriva adminului dar tre sa zik k oamenii care se baga asa aiurea in seama(tipic romaneste - sa pupe in cur p toti)mi se pare aiurea si ne la locul lui da in fine
    0 0
  • scherzzino
    chestia asta o sa o vedem in special la cei care tranziteaza ruta "Piata Presei Pibere" - "aeroportul Baneasa" pt ca mai tot timpul pe un sens e liber si pe celalalt se merge doar cu a-ntaia. Oricum e periculos sa faci asa ceva, mai ales ca in orice moment poate intra un dezaxat in tine doar pt ca te vede ca faci pe grozavul si mergi pe contrasens.
    0 0
  • jignire
    pai normal ca va jigneste lumea si are tot dreptul. pentru ca si voi ne jigniti pe noi cu titluri false. da, e o jignire cand nu-ti faci meseria corect (si nu e cazul doar aici). poate cand o sa invatati sa scrieti articolele corect lumea o sa va respecte. si eu am fost jignit si pe buna dreptate si dupa aia am reparat greseala. asa ca nu va mai lezati atat si intrebati-va de ce v-a jignit cineva, nu ca-i ala nesimtit din prima. pai asta e conceptia imbecila a romanului, daca nu-ti place nu te uita. pai vreau sa ma uit ca daca nu se mai uita nimeni degeaba tii o afacere. evoluati oameni buni, evoluati, ca vrem sa traim mai bine nu sa ne indreptam si mai in jos cum fac protagonistii clipului postat in articol.
    0 0
  • vazut si la noi
    am vazut o faza de genul asta si-n bucuresti, cu ceva ani in urma in zona barbu vacarescu- stefan cel mare , numa' ca a iesit unul de pe o laterala, si obisnuit fiind sa se uite doar in stanga, puteti sa va inchipuiti cam ce s-a intamplat.
    0 0
  • Marius
    fain
    :))) ce se pricep baietii..... totusi nu e la indemana oricui sa mearga atata cu spatele si la viteza aia si drept
    0 0
  • Slabut
    in Bucuresti daca ai un logan nu ai ce cauta in coloana mergi pe contrasens cu stiker pe luneta "am cu ce ba" daca nu ai stiker si performantul motor de 1.5 mai bine stai acasa sau in coloana.
    0 0
  • ************
    binili invinge
    hai ca iar o dati in discutii despre logan... eram curios cat puteti rezista fara discutii de logan.
    0 0
  • emigrantu
    Emigrez
    Daca vad asta si pe la noi, dau foc la permis si emigrez in Africa, cel putin ei n-au reguli de circulatie !
    0 0
  • Cristyy
    pt emigratu',,,
    Bai eu spun sa pleci , asa poate stam mai putini la semafor... Sa iti spun o chestie, chiar au reguli de circulatie si chiar semafoare, deci poate, in alta parte..
    si maine cred ca fac si eu la fel , la intoarcerea din vama veche pana in constanta,, ca ce e acolo nu vreti sa stiti.Drum fara mult trafic 35 de minute, mers incet, drum cu trafic , 3 ore si putin, drum cu trafic si scamatorii 2 ore , deci ...
    0 0
  • La noi nu merge chestia asta - sau e aglomerat pe ambele sensuri, sau nu ai sosea cu patru benzi - ce prosti am fost ca n-am emigrat in Rusia....
    0 0
  • banal
    Am vazut si la noi asta acu cateva luni, si anu trecut..... asa ca nu au inventat rusii nik....
    0 0
  • magaru
    veche
    faze de astea faceam acu cativa ani la mare intre eforie nord si sud cand plecau tarani de la mare.mai au de invatat rusii aia betivi.
    0 0
  • pt Cristyy
    scamatorii
    Am vazut de curand o scamatorie de asta, care a distrus o familie cu copii in apropiere de Constanta pentru ca retardul (cu short de plastic, masina neagra, tot tacamul) se plictisise sa stea in coloana. Retardul, tanar de altfel, statea zdrobit cu airbagul dezumflat in brate. Astia care nu aveti rabdare si sunteti "smecheri", duceti-va si aruncativ-va cu masina intr-un pom ca sa ajungeti mai repede la "destinatie" si ca sa nu luati si pe altii nevinovati cu voi.
    0 0
  • Iuliu Maniu
    Metoda asta se practica pe Iuliu Maniu (Poli - Apaca) inca de anu trecut, lol.
    0 0
  • Metoda e stupida pt ca se pot intampla accidente. Si apropo cu plecarea din vama spre bucuresti, daca ai un buletin se poate pleca prin bulgaria, drumul e ok, cu cca 80 km mai lung, timp cam 4 ore juma intrarea in tara prin giurgiu. Am intalnit cam 20-30 masini pe tot drumul (plecat din vama veche la ora 17.30). Succes !
    0 0
  • AndreiRN
    Anarhie
    Anarhie rutiera se chiama ce fac ei. Pt asa ceva se da $1000 amenda si suspendare de carnet in tarile civilizate.
    0 0
  • Nu vad unde e noutatea. chestiile astea se vad de mult pe strazile din romania. ce nu inteleg eu e de ce nu folosesc si trotuarul... :)
    0 0
  • sunshine64sm
    Cretini e putin spus...
    Va plac prostiile astea ? Bravo, inseamna ca ati cistigat un bilet gratuit la Socola. Internati-va mai bine intrun snatoriu de boli mintale, si nu mai iesiti niciodata de acolo. Cum poate sa fie asa niste soferi de inconstienti ? Si te mai miri ca se fac accidente grave, soldate cu urmari dezastruoase ??? Luati aminte soferi imbecili din romania, si faceti si voi asa. Strada este numai a voastra, si nu trebuie sa respectati nici o regula. Ca daca aveti singe in "organ" asta inseamna ca puteti face tot ce vreti. Daca tot aveti chef de asa ceva, de ce nu mergeti pe o pista de avioane, si rupeti-va acolo in figuri, si rupeti-va si giturile, ca ati face un bine pentru omenire.
    0 0
  • Mircea
    Parc-ar fi pe Petricani...
    Ce "fraieri" si rusii astia... Ei baga masina in marsarier pe banda 1 de pe contrasens. La noi se merge cu nonsalanta si pe banda 1 si pe 2 si intre benzi...
    N-ai cu cine...
    0 0
  • Catalin
    A se observa ca au si ei smecherii lor, mai exact majoritatea masinilor care au apelat la o astfel de depasire de coloana sunt de lux sau destul de scumpe. Parca pe final am vazut o Lada Samara, dar si aia era tunata.
    0 0
  • Extraordinar filmulet...NOT
    cum zicea si Mircea 1 pic mai sus, pe Petricani se merge pe contrasens fara nici un stres. Si merg cu fatza, nu k rusii cu spatele; ce naiba te mai chinui sa mergi cu spatele, k tot nu e regulamentar?!Imi pare rau ca am pierdut timpul sa ma uit la el, si sa mai si scriu comentariu...greseala mea.
    0 0
  • robert vila
    slab
    asa fac si io la noi in fiecare zi doar ca io nu stau sa intorc merg direct aia cu intorsu e pt daia cu barbatia mai mica care o are mai mare merge direct drept cum merg io
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru