VIDEO: Cum rezista Tesla Roadster unui crash-test?

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.10.2007
Cat de bine rezista un vehicul electric unui crash-test? Veti vedea in video-ul urmator!

Multi dintre dumneavoastra se gandesc ca un vehicul electric nu se poate lauda cu prea mari performante in materie de siguranta. Pentru a demonstra contrariul, inginerii de la Tesla au prezentat, intr-un cadru restrans, performantele roadster-ului electric, pe care se pregatesc sa-l livreze clientilor incepand cu luna noiembrie.

Roadster-ul electric a facut fata cu brio unei serii intregi de impacturi foarte variate. Rezultatele au fost uimitoare in special in cazul ultimului test. Imaginile au fost surprinse in cadrul unei prezentari restranse, cand unul dintre inginerii Tesla a proiectat rezultatul crash-testelor desfasurate pe modelul Roadster.

Comentarii (3)

  • interesant
    au demonstrat exact ce trebuia sa demonstreze cu aceste teste, Tesla Roadster este o masina sigura. Asteptam varianta de serie. :)) si poate poate se va vinde si in Europa :P
    0 0
  • nebunu
    tesla
    daca nu e facut de euroncap sau de organizatia geamana din state nu inseamna nimic....
    0 0
  • tesla
    daca se va vinde in europa asteaptate la un pret de peste 100.000 euro in america costa 90.000 dolari si la noi cum sunt scumpe mai toate va fi un pret mare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru