VIDEO: Cum sa (nu) parchezi intr-un loc foarte stramt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.09.2008
Atunci cand nu gasesti un loc de parcare potrivit pentru masina ta cea mai buna solutie este sa lovesti masinile celorlalti.

Comentarii (24)

  • se poarta
    stiu ca aceasta modalitate de parcare este la moda in Franta. pe cand si la noi ?
    0 0
  • se poarta 2
    se practica si la noi, combinata cu fuga de la locul faptei...'rdeiar focul
    0 0
  • Un priceput
    Si la noi
    Cam asta se intampla cand ii lasa nervii. Ar fi de folos un examen psiho-pupu din cand in cand. Unii nu ar trebui sa se poata sui la volan. Te calca pe strada pentru simplul motiv ca ei sunt nervosi.
    0 0
  • hai sa fim seriosi, in fata masinii albe nu e nimeni, il zgarma cineva sa bage intre?!
    0 0
  • e
    specific france - jeton de durer en cur !
    popor sictirit ! la ce amenzi platesc ..de acord cu asta ! poate nevasta-sa a pus-o prost si el saracu' ...isi face loc cum poate !
    0 0
  • Vrajala
    nu cred ...prea il asteptau ...
    0 0
  • se practica
    Nu doar in Franta se practica. Mai peste tot in Europa se practica dar nu in halul asta. Ideea e ca pe europeni nu prea ii intereseaza masina ca bijuterie. E doar un mijloc de transport. Si vor sa salveze cat mai mult spatiu. Si se imping usor cand parcheaza. De-aia e bine sa nu-ti lasi masina in viteza cand parchezi. Dar exemplul dat in filmulet e exagerat. E clar ca tipu ala nu mai e demult sanatos. Si cred ca legal era loc de parcare doar acolo. In fata masinii albe cred ca-si lua amenda daca parca, din cate se vede delimitarea cu dungi.
    0 0
  • la fel
    asa e si in italia si in spania. majoritatea masinilor sunt lovite in fata si in spate, cand am vazut prima data am ramas socat de felul in care isi parcau masinile. este adevarat ca nu le lasa in viteza si de aceea isi permit astfel de manevre.
    0 0
  • se poate observa ca in fata masinii albe nu mai este loc de parcare.. e trotuar.
    Insa soferul ala e ..cu capu'...
    La noi ar fi bine sa nu o lasi in viteza ca sa poti muta masina celui care ti-a blocat iesirea din parcare! ;)
    0 0
  • mda
    Sa vedem corect lucrurile. Dobitocul cu masina alba a pus-o ca un NESIMTIT fara sa-i pese ca acopera doua locuri de parcare !Asta a venit si a "impins masina cealalta. Se practica peste tot in lume. De aceea , de exemplu , Volvo are barele fata -spate cu amortizor.Iar in statele Unite legea spune sa parkezi cu masina libera , fara frina si nebagata in viteza. Si mai exista si asigurari care FUNCTIONEAZA !!!
    0 0
  • oriunde
    In ro le-ar parca si una peste alta de ar putea...
    0 0
  • nu numai
    Se practica si in America. La noi e mai rau, te trezesti in parcare ca esti blocat si astepti cu orele sa poti pleca. Plus ca ti se iau bani aiurea pentru ca nu-ti poti folosi propriul loc de parcare (loc platit, care e ocupat de un dobitoc) si trebuie sa parchezi altundeva.
    0 0
  • URAGANU
    OBSERTVATI !?
    Da, dar OBSERVATI ca a parcat unde era regulamentar ? :)) Nu in afara sau in alta parte :)))))))) In Franta unde nu e loc de parcare deloc se practica impingerea masinilor cu propria masina sa intri si sa iesi din parcarile laterale :D
    0 0
  • doru s
    Antevorbitorii...
    Ce tampiti ...sunteti !!!
    0 0
  • :)
    Prea de tot, e facatura, se intampla intradevar dar asta e cusuta cu ata alba.Tampitului ala i-asi indesa volanele ambelor masini lovite pe gat sa se calmeze daca e nervos,problema e ca si noi luam din ce in ce mai mult ce e rau de la europeni .
    0 0
  • *
    Dupa parerea mea, omului i se luase locul de parcare, probabil a nu stiu cata oara, si enervat evident, si-a propus sa-i arate aluia ca era locul lui.
    0 0
  • Cel mai prost din curtea scoli :)))
    0 0
  • Alex
    "Iar in statele Unite legea spune sa parkezi cu masina libera , fara frina si nebagata in viteza."

    Bai, poate in SUAC-ZN (Statele Unite ale Africii Centrale si Zimbabue de Nord unde locuiesti tu.

    In america de nord 1-3% din masi sunt manuale restu sunt automate. Ca sa soti cheia din contact trebuie pusa in parking, optiune pt automate care blocheaza rotile

    Iar in unele cazuri de accident asiguratorul verifica daca masina a fost parcata corespunzator: Parking/Bagat in viteza + frana de mana + unghi corect la rotile din fata.
    Totodata si tot in amedica de nord(nu SUAC-ZN unde locuiesti tu) poti lua amenda doar de la simplul fapt ca ai parcat fara sa asiguri unghiul rotilor din fata la parcarile in panta.

    Asa ca cetatene al SUAC-ZN dormi in pace si arunca cu rahat pe forum despre ceea ce tu nu a vazut niciodata, si probabil nici nu ai sa vezi.
    0 0
  • ciprian
    ref parcare ...
    Daca la noi facea cineva asa ceva sigur ca ramanea fara maini si picioare inainte sa plateasca cu polita de RCA ,...si eu as fi facut la fel,..abia ce am adus masina! Sper ca in Romania sa nu existe asa ceva, ca altfel e jale!
    0 0
  • Marius
    Parcare
    cred ca daca imi atingea masina si observam cine e .. dormeam pe masina lui pana venea.. si il rupeam cu bataia .. ca politia romana.. nu vine la locu accidentului tre sa il iei pal de manuta ... daca nu vrea sa vina.. bafta ta ....
    0 0
  • e normal
    in strainatate e ceva normal.numai la noi mai e mentalitatea asta de meltean. moaaamaaa mi-a atins masina il sparg, il omor...d'aia exista bara de protectie. si ce daca daca e zgariata? nu se mai aud manelele tare?
    0 0
  • hihihi
    Draga Paul , nici macar prostii nu stii sa spui/scrii.....Nu cred ca vreo tara ar primi un cetatean ci IQ-ul tau. Asa ca vei ramine toata viata o leguma apatrida .......Nu pot sa spun ca-mi pare rau pt. tine...........
    0 0
  • la ce cotet de masina avea ala isi permitea sa dea cu ea de toate alea
    0 0
  • ciprian
    ref ce a scris nenea "de je "
    bre imbecile"de je " daca ar toti imbecili ca ala si ca tine ar fi vai si amar de noi!
    Pai de ce sa platesc eu ma anul urmator mai mult la casco ptr ca un nemernic ca ala o loveste?a? sau poate peste o luna o vand si tre sa raman fara masina 3-7 zile pana o face service-ul! firi-ati ai dreaq de comunisti, auzi la el"d'aia exista bara de protectie"tarane!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru