VIDEO: Cum se testeaza blindajul unui Rolls Phantom

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.06.2007
Blindajul unui Rolls Royce Phantom rezista armelor de asalt sau grenadelor. Imaginile sunt elocvente.

Cu ceva timp in urma va vorbeam despre limuzina blindata pe care o pregateste Rolls Royce. Astazi va prezentam imagini inedite de la testarea Phantom-ului blindat.

 


Ballistic Car Proof - video powered by Metacafe

Comentarii (33)

  • super tare
    deocamdata nu-mi cumpar una ca nu vrea nimeni sa ma omoare...sau macar nu au reusit pana acum...:)))
    0 0
  • Iulian
    Blindata rau
    Fratilor, inteleg ca e rezistenta la glont, dar testul cu explozoa e facatura. De la explozia aia trebuia macar sa se miste masina, daca nu sa oscileze ulterior. Ce, nu are suspensii? Si daca era fixata cumva sa nu oscileze. tot trebuia sa se miste putin, asta daca nu cumva au pus o petarda dedesubt numai asa de efect! In orice caz, e o masina deosbita!
    0 0
  • daca masina aia chinezeasca a luat o stea la ncap .. oare cat ia rolls`ul asta ? :D
    0 0
  • Cristi
    E prea adevarata masinuta asta, dar ganditi-va putin si la pret :o
    0 0
  • insane
    un adevarat tanc..
    gasesc talibanii ceva cu ce sa o arunce in aer..
    0 0
  • Danutzky
    kiar k tanc...
    da oricum... dk tia tras un glontz in parbriz nu mai vezi nik si tot faci accident :)
    0 0
  • pt Iulian...
    Din cate mi-am dat seama nu e facatura testul cu grenadele si explozibilul. Cine ar da atatia bani pentru un test facatura mai ales daca e viata ta in joc. Oricum masina este foarte grea datorita blindajului si nu vad cum ar misca tancul ala o grenada sau doua. Pericolul vine mai mult de la schije si nu de la suflu. In fine, nu sunt expert in balistica si explozibili, dar masina aia pare destul de rezistenta.
    0 0
  • george
    cu late cuvinte mafia car :D .... sa tot tragi in ea :)))..... nici macar cauciucurile nu se sparg
    0 0
  • bogdan
    bilndaj
    eu am vazut in lucru acre nu a rezistat farul stanga
    0 0
  • despre RR P blindat
    este un video clip splendid, este ceva sa ai un RR!!!
    0 0
  • dovada??
    de ce nu ni s-a aratat in filmulet si interiorul ca sa avem dovada ca intr-adevar a ramas intact interiorul nu doar sa presupunem........mi se pare un fals de prima clasa!!
    0 0
  • Costanu
    Dovada My A**
    Omule, nu face nimeni din RR carne de pusca si dinamita ca sa faca un filmulet pe metacafe. Si nici nu cred ca a stat vreun dement sa faca un fake RR.
    0 0
  • redout.blogspot.com
    Ce dovada mai vrei?
    Blindajul chiar rezista acestor tipuri de arme. Mai "navigheaza" si tu pe site-ul celor de la Rolls Royce si comenteaza apoi de fake-uri :)
    0 0
  • !!!!
    Vrajeala mare...


    O zi buna!
    0 0
  • vasile
    test incomplet
    Eu n-am vazut sa traga foc automat in acelasi loc.
    Nu cred ca rezista la 3 lovituri consecutive si, ca sa fie testu complet, ar fi trebuit sa puna si doua grenade defensive inauntru ;).
    Si inca ceva, masina nu e de mers prin desert ca sa dea peste mine de teren, dar in orash s-ar putea sa treaca pe langa un kamikadze cu 4 kile de dinamita pe el...
    0 0
  • unu`altu`
    RR fake or true?
    eu unu sunt de parere ca e tras umpika de par treaba asta,unu la mana....vba lu ala de mai jos/sus k de ce nu arata interioru???ha?de ce ma???k sa imi zburde mie imaginatia? :)) si doi la mana calitatea filmuletului...lasa de dorit...dak kiar lar fi facut aia de la RR era ceva mai nah..nu asa park e filmat cu unu nok*a 3200 sau dreq stie baftalo
    0 0
  • Prea Tarziu
    Suparb da degeaba.....deja mi-am luat Logan....daca stiam :(
    0 0
  • parlament
    ....stergeti repedeeee....o vad parlamentarii,comorile tarii noastre si o vor vrea.....ca banii publici E BUNI !
    0 0
  • euro
    .....pui in mana soferului un kalasnikov....si vezi de treaba ta cu blindajul lor....simplu!
    0 0
  • Costin
    De acord
    Eu sunt de acord cu ce zice Iulian! A naibii masina nu s-a miscat deloc la testul cu explozibilul, de parca ar fi tanc :)).
    0 0
  • y
    pai bai tati, tu te gandesti cate kg are masina aia, de nu sa miscat deloc? are cel putin 600 de kg numai parbrizul....ca sa nu mai zic de toate armaturile de otel si kevlar si ce dreq mai baga ei, plus toate grinzile intaritoare de pe sasiu plus ce mai vrei tu....are cel putin 3 tone jumate....mai uitati-va si voi pe discovery channel...
    0 0
  • c4
    punetzii fratzilor explozibil plastik c4 sa vedem daca mai se mai tzine asa tare pe rotzi
    0 0
  • strange
    si rotile?
    ce mi se pare chiar dubios e ca nici rotile nu au nimic de la explozia grenadelor. or fi pline? desi cred ca au facut o treaba buna cei de la RR. vorba cuiva, sa faci un fake cu un RR... mai degraba asta mi se pare greu de crezut
    0 0
  • fake
    cei de la RR sunt britanici .. corect ?
    atunci de ce nu fac ei testu` si il fac ceva "straini" carora nici limba nu le-o intelegi.
    0 0
  • mie imi place de ala cu O zi buna!
    Nu, chiar imi place :D
    Omu a intrat frumos, a dat un partz si a pus semnatura lui intiparita in spatele creierasului de birou. RESPECT
    O zi buna!
    incepe sa imi placa, as putea sa ma obisnuiesc
    O zi buna!
    0 0
  • sharKy
    am eu o idee
    Nu conteaza masina , ci acela care e inauntru... cu o bomba chimica se rezolva imediat... sau mai bine , pu-i soferul sa-l omoare :)
    0 0
  • RR dicovery
    comentarii...peste alte comentarii
    dupa cum se vede filmu...nu dai doi bani sau 2 flegme pe masina alora, imaginatia romanului mereu a fost mai grea de digerat decat realitatea...nici macar C4 nu o poate distruce nici macar bomba atomica. Mai baiethasy stiti de toate voi, fotbal,masini, femei etc...dar al draq sa fiu daca va si vad punand in practica asa presupusele voastre cunostiinte in domeniu, mai invatati draq , cititi o carte, generatia internautilor prizonieri ai propriilor desktoape...:)) imi vine sa rad, o vai de mama ei de masina, si deja voi va simtiti ofensati de veridicitatea testului...poate sunteti toti niste ingineri de la NASA si nu stiam...daca o dati cu am zis si eu sa ma aflu in treaba. vb unui compadre demai sus, ati tras un part si vati trecut numele, ganditorii patriei noastre romania...uite asa se duce de rapa tot. Comentatoti de sport SPORTIV> ,,,CITESTE_O CARTE'''
    0 0
  • e tare
    o fi din plastic din cela din care vor sa faca noile jenti la masini
    0 0
  • Costelush
    Sa dea draq
    Ma sunteti nebuni...Ma jur! Care mai decare vreti sa omorati masina aia. Unde naiba scrie ca aia au creat o "armura" a masinii in asa fel incat "sa treaca tancu sau sa reziste la C4 sau alte combinatii imposibile de explozibile". Sa fim si seriosi. Este vorba de un atac surpriza in care ar putea fi surprins soferul unui RR. Voi sunteti criminali in serie. Daca ar fi dupa voi ati veni cu tunu sa trageti in el, apoi daca face gaura... "Ooooo da-l draq ca nici la TUN nu rezista". E masina mai... si traim inca in perioada evolutiilor. Asteptati inca 20 de ani si vom vedea!
    0 0
  • Facatura nu-i...
    Nu-i fake. Testul e real. Insa sunt convins ca interiorul nu a rezistat intact. Altfel il prezentau in film pt a concluziona succesul testului.
    0 0
  • dragosh hummerro
    Respectele mele
    Respectele mele tipului: "citestete-o carte"!!!
    Domnilor,masina blindata este facuta sa iti ofere cateva secunde, acele secunde vitale, care te ajuta sa scapi dintr-o situatie limita!De obicei cand are loc un atac...nu vin atacatorii cu tancuri, cu lansatoare, cu tunuri si c4 si etc...atacurile sunt rapide!oricum...e bine ca le stiti pe toate...cred ca SUNTEM(pt ca, cu parere de rau, traiesc si eu, si "citeste-o carte", in aceeasi tzara cu voi...LOGANISTILOR si desteptii lumii)CEI mai BUNI la comentat si adus injurii si ...aaaa...nici nu mai are sens sa mai continui!inca odata, respectele mele pers gen: citeste-o carte!!!
    Numai Bine si asfalt uscat!
    0 0
  • ROlls
    fratioare ce ii trebe masinii asteia sa o miste ...ala cu gloantele e slabutz da ala cu granada e senzational ...nici nu misca masina
    sa terminat cu ea ...da si 500 000 - 600 000 euro...eu astept LOGAN Blindat...:)))) BMW RULLZ...
    0 0
  • Cretzu1993
    bagati bombe cu miile sub masina sa vedem daca se mai tine tare,si trageti cu aruncatorul de grenande sa vedem daca ii intact.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru