VIDEO: Distracţie cu Porsche 997 Turbo S pe viraje

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 09.12.2010
Un Porsche 997 Turbo S nu-şi pierde farmecul pe o şosea virajată nici măcar dacă este echipat cu pneuri de iarnă, iar condiţiile de rulare nu sunt tocmai fericite.

Comentarii (11)

  • pentru fitze si atata
    Varza rau "masina" asta rapida 0-100 in rest e praf. Bai nene am mers cu Laguna 2.0 dci 180cp si vreau sa zic ca spala pe jos cu tanpenia asta. O avea ea putere mare Porshe pe hartie dar in realitate este doar o fumigena a la VAG foarte scunpa facuta pentru parveniti. Cine nu crede sa mearga cu un dci sa vada acolo depasiri.
    3 38
  • ...
    ca sa faci o comparatie trebuie sa mergi cu ambele masini.......dahh...you freaking moron!!!

    sau vroiai sa ne zici "realizarile" tale in domeniul auto....probabil le tii atarnate in garaj curelele de distributie ca trofeu.....
    7 0
  • ....
    si in plus compari un 2.0 dci de pe o laguna cu un porche!!! :|
    9 0
  • Vasilica
    E la misto nu ai cum sa fi asa prost sa compari o caruta cu un porsche
    13 0
  • normal ca e la misto comentariul :)) da 5 persoane nu s-au prins
    5 5
  • @dCi
    prietene u clar ai probleme cu capul:))) cum poti sa compari un carrera turbo cu o laguna dci?=)) vreau sa zic ca am avut ocazia sa conduc un 911 S si am ramas profund impresionat..dar un 991 turbo...nici nu exista termen de comparatie intre o laguna si un porsche oricare ar fi el,chiar si boxter
    5 1
  • ::))
    Ba da, sunt comparabile. Una este masina, cealalta este Renault.
    @dCi: masina mea, cu masina ta, alege testele, cel care pierde isi da foc la masina?
    Oferta limitata in timp.
    @all: mai sunt buni si oameni ca dCi, mai ne relaxam!
    2 0
  • rectificare, 12 persoane nu s-au prins ca e la misto primul comentariu si pentru ca au aflat mai jos, 2 dintre ei mi-au dat si mie thumbs down de oftica LOOOOOL
    5 5
  • eu nu vad ce este asa ”la misto” in comentariul lui dCi ??? omu e f pornit pe ceea c spune,numeste 911 fumigena pt parveniti si chestii.dak tie ti s pare ca este dat la misto comentariul inseamna k si u ai probleme la fel ca el.voi chiar nu pricepeti ca astfel de specimene exista in romania,au pus si ei mana pe un TDI sau DCI si cred k de acuma incolo o sa faca liniutze cu ferrari,lamborghini etc si o sa umileasca tot.asta pentru ca au sarit din trabant direct in ”dci” si li s pare o diferenta miraculoasa si nu pot sa perceapa ca aceiasi diferenta miraculoasa este intre ”dci” si un porsche d exemplu.
    11 2
  • curaj
    Mie imi pare incredibil ce curaj are asta sa merga asa pe un asfalt ud si la minus grade cate or fi afara...
    Pentru cei dintre noi ce stiu ... este imposibil sa pui 500 hp jos pe un asfalt si un pic ud, se pare ca porsche poate BRAVO LOR.
    3 1
  • .marius.
    Absolut divin.:)
    That guy does know stuffs.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru