VIDEO: Fifth Gear aruncă din nou în luptă Mercedes C63 AMG şi BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Plictisiţi deja de celebrul duel dintre BMW M3 şi Mercedes C63 AMG, realizatorii Fifth Gear au adus pe pistă extensiile Competition Package şi Performance Package ale sportivelor germane.

Comentarii (18)

  • Dupa ce RS4 nu mai exista si RS5 in 3 sau 4 teste si-a luat "bataie" si a iesit si peste Ford Mustang, in acest clip ni se spune ca BMW M3 este mai rapid pe drumurile serpuite , pe circuit si Mercedes mai bun in linie dreapta. Acum va intreb care masina este mai buna, cea care merge drept sau cea care merge mult mai bine pe drumurile serpuite ?
    16 23
  • doua masini aceptabile
    4 31
  • frumos testul...dar trebuia si o liniuta...M3 e peste C63 AMG...
    20 20
  • Mai explicam odata
    Pt toti gogomanii care nu au inteles inca...

    Fiecare constructor a ales o nisa. Bmw a ales sa fie cel mai bun pe circuit. Mercedes a ales sa faca un muscle car, pt ca vedeti voi, nu toti stau sa se dea zilnic pe circuite, si cei care o fac cu adevarat au masini special facute pt asta, nu se duc cu masinile de strada.
    Si nu in ultimul rand Audi, a luat ce e mai bun din ambele lumi. O masina eleganta dar furioasa, tot intr un stil de "muscle car" care sta bine si pe curbe dar este si un gt extraordinar.

    Deci e tampit sa spui ca una din ele e mai buna. Fiecare e mai buna decat cealalta dintr o anumita perspectiva.

    Toti de la toate reviewurile au lasat asta de inteles. Dar vad ca sunt cativa huligani pe aici care de dau mai rotunzi decat sunt....poate e de la limba engleza...
    27 18
  • o liniuta ar fi scos mercedes in fata ... doar are mai multi cai si mai mult cuplu :)

    @titi -- cate drumuri in lumea asta nu au curbe ? ... dar masinilea astea nu ar trebui sa arate ce opt pe drum - deci : Cate circuite "in linie dreapta" exista ?
    ( @ aia tentati sa spuna ca autostrazile nu au curbe .... mai bine va abtineti ;) )

    cele 3 ( ca nici RS$ nu-i foarte departe ) sunt niste masini extraordinare pentru un sofer normal. Poate 0,1% din soferi ar putea sa observe diferente intre ele la capitolul performante ;)
    23 10
  • test nedrept
    evident ca M3 e mai rapid pe circuit , Mercedes-urile fiind ca masinile americane ( mari , in mare parte au tractiune spate si supraalimentate cu copmpresor , motoarele neavand peste 100 cp / l , cuplu mare , supravireaza in curbe ... ) , doar mai tehnologizate calitabile elegante si scumpe ; insa trebuiau sa foloseasca M3 Sedan pentru a fi ambele cu 4 usi
    11 19
  • octav_bmw
    @unkle
    nu conteaza care masina are mai multi cai putere sau cuplu mai mare conteaza cum ii foloseste.
    oricum ambele masini sunt unele extraordinare
    21 0
  • @george
    sunt curios daca in loc de M3 era un audi daca tot vrajala asta o debitai , o sa mori de oftica , dar M3 este cel mai bun si apropo audi a incercat sa combine cele 2 masini dar nu au reusit decat sa fie mereu pe locul 3 (ca sa nu discutam despre audi care nu a participat la comparativ ).... ai ramas acelasi copil penibil impatimit de ,,vag'' care nu recunoaste si meritele altor consrtuctori chiar daca sunt evidente ...si mai tipa unii ca fanii bmw sunt ,,holigani''
    18 8
  • @undercover rti
    Asa este, m ai prins...mor de oftica...am 2000 de actiuni la audi si am ramas cu ele...ti-ar placea tie, ca in manelele pe care le asculti, "sa moare dusmanii de oftica" nu?

    Hai sa iti explic in 3 puncte dece meriti o palma:
    1. Cum am explicat mai sus bmw este pe locul 1 DINTR-UN ANUMIT PUNCT DE VEDERE, adica daca cauti TIMP PE CIRCUIT. Daca de ex vrei masina sa fie si sport dar si mai eleganta sau rafinata bmw e pe locul 3 in fata rivalilor. Si asta o spun englezoii astia in teste.

    2. Am inclus audi in discutie nu pt ca sunt "fan" vag ci pt ca L AU ADUS ALTII. Dar pt ca te chemi rti, stiu ca sa citesti atent posturile nu este o calitate de a ta.

    3 Iarasi te-a luat gura pe dinainte, "care nu recunoaste meritele altor constructori" TOCMAI am zis mai sus ca fiecare e rege pe nisa lui. Ce mai vrei ?
    PS: "huligani"
    PS2: ca tot esti tu curios, as alege mult mai repede sunetul incredibil de motor v8 de la merc decat 2 sec scoase pe un circuit de un pilot profesionist. Asta pt ca masinile astea 99% din timp NU o sa stea pe circuit.
    12 12
  • fan mercedes
    Imi plac(e) mercedes-urile, sunt gen familist, dar totul se compara cu M3, el este regele, C 63 AMG, a aparut din dorinta de a-l concura, deci tot la el se raporteaza, RS4 - IDEM, imi plac aceste coparatii pentru ca ne reamintesc ceea ce este important, nu rivalitatile dintre VAG, LAG, TAG, etc!
    15 1
  • BaditzaEx
    BUN
    Aleg Benz-ul ,eu nu stau sa scot timpi pe A2,A3 ...:))
    3 12
  • sunt total de acord cu p-george...sa fim seriosi cine sta pe circuit cu masina toata ziua? masina o iei sa o folosesti zi de zi..si acolo mercedesul este mult mai comfortabil,mai luxos si fuge mai tare(in depasiri,demaraje,linie dreapta etc)..sunt total de acord ca m3-ul este mai bun pe circuit dar sa fim seriosi asta inseamna suspensii foarte rigide care in viata de zi cu zi si mai ales in romania sunt cam naspa(simti absolut orice denivelare)
    7 14
  • pasele astea inutile imi aduc aminte de vremurile cand sa bateau mucosii pe forumuri: intelu meu scump e mai tare decat amedeul tau pentru saraci.
    4 7
  • @george
    copil bolnav , am comentat ceva inainte sa postezi tu ? ai mers cu mine in masina sa stie ce muzica ascult ? sau este raspunsul unui mucos care nu stie ce vorbeste ? te-a infuriat postul lui ///M , pentru ca te-a atins ? apropo de sunet vezi ca si bmw-ul are tot sunet ,,V8'' pentru ca are tot un V8 sub capota din care scoate apropae aceiasi putere cu mercul fara sa aiba turbo sau cilindree mai mare . Ideea este nu numai ca bmw este mai rapid pe circuit ci cum a reusit asta ....prin faptul ca transmite puterea mai bine si este mai manevrabil si pentru toti ,,cunoscatorii'' acese 2 lucruri conteaza si pe sosea nu ca poti sa scoti mai mult fum din gume.
    15 6
  • Toti BMW-isti sunt manelisti!
    Toti Merc-edistii sunt oameni de afaceri!
    Toti Audistii sunt baieti destepti si in general romani!
    Evident, sunt ironic, dar imi place sa-l urmaresc pe acest p-george, care desi nu a pus mana pe niciuna din masinile celor doi constructori, ne explica el, cam ce gandesc cei de la BMW si cei de la Mercedes.
    Pai vezi mai dragul meu george, e foarte usor sa presupui ca ala e manelist si incult, asa poate oricine sa presupuna ca si tu esti pe dinafara in ceea ce priveste, ind.auto!
    11 5
  • @rti
    Si tu si m ( egoul tau ) aveti acelasi stil asa ca pt mine tot o apa si un pamant sunteti...

    Apropo, vorbeam despre preferintele muzicale ale lui m, ( pe care doar l am poreclit undercover rti ) asa ca nu stiu dece te ataci...sau te dai de gol ?!

    M-am infuriat ? ma infurii cand ma uit la tv la politica, cand vad habarnisti ca cei de fata ma amuz.... tu vad ca stai sa dai explicatii pe care nu ti le am cerut. ca de ex ce sunet de v8 sa imi placa mai mult...raman la parerea mea.

    Daca 2 piloti au scos o diferenta de sub 2 secunde pe circuit ( CU SISTEMELE DE SIGURANTA SCOASE ) nu cred ca pe sosea o sa fie diferente asa mari... la cum vorbesti tu ai impresia ca vezi doamne si merc si restul concurentilor sunt cutii de carton care zboara in bataia vantului si doar bmw este masina... In continuare nu ai habar de masini si vorbesti doar sa ma ataci...Trist , ai totusi o varsta.

    O zi in continuare.

    @Esan

    Este vorba de un stil esan si de niste conexiuni. Daca vezi ca un om nu stie sa citeasca corect un post si care scrie ca un stupid e clar ca e un om de joasa factura si de aici imi permit sa zic ca este un manelist imputit, ( de la base o stiu pe asta ).

    IAr ironiile tale sunt chiar de prost gust...daca mi-ai citi posturile cum zici ai sti ca din potriva, cocalari sunt in toate masinile noi, la cele vechi intr adevar predomina bmw pt ca acum 20 de ani bmw era taticul lor, dar am zis clar de nenumarate ori ca sunt dea toate si pitipoance si hauseri si raperi si manelisti.
    In tot deauna am zis sa nu se ia ca exemplu piata din romania si voi tot insistati.
    Invit pe oricine sa presupuna orice despre mine, de asta nu mai dorm eu noaptea. Poti sa presupui in continuare ca nu am condus nici o masina daca asta te face sa te simti mai bine.
    5 9
  • @george
    pai asa ,,prietene'' si tu poti fi poreclit ,,PROSTIA UNDERCOVER'' si nu ai de ce sa fi suparat , nu? desi in multe alte postari ti-au aratat diverse persoane cat esti de paralel cu unele subiecte vad ca insisti ( ca si acum ) cu o aroganta si o prostie de domeniul penibilului , ceri argumente ca si cum tu ai fi oferit unele si tot ce emiti sunt pareri puerile ( varsta isi spune cuvantu , in cazul tau ) si inutile. Daca nu ai fi asa de incapatanat poate ai intelege ceva , dar te impiedica ochelarii de cal. PS. nu stiu cate masini ai mai condus sau daca ai condus bmw pana acum sau vw golf pe care il ai (daca il ai ) este ceea mai ,,tare'' cu care ai mers dar ar trebui sa mergi cu mai multe masini ca sa ai o parere cat de cat obirctiva.
    9 3
  • andrei
    uau
    ce dor mi-a fost de gradinita
    3 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru