VIDEO: Ford Shelby GT Cabrio

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.07.2007
Pentru fanii Mustang si nu numai, prezentam un clip video cu viitorul model Ford Shelby GT Cabrio!

Comentarii (3)

  • kk
    ce clip de kko, ce dracu cauta aici ??
    0 0
  • ce porcarie de clip. nu arata nimic concludent, ci doar doi tampiti(unu care abia conduce si altul care habar nu are sa filmeze)care se plimba(chipurile) cu un Ford Shelby GT. aiurea material, nu are ce cauta aici. daca voiam sa vad o porcarie de genul asta, ma uitam pe YouTube(lucru care l-a facut si cel care a considerat interesant acest clip de l-a pus pe site)si nu pe un site care se vrea specializat in auto. asa ca data viitoare sa va alegeti mai bine materialele si cineva sa-i verifice pe cei care le posteaza, ca iata ce aparea pe aici. nu de alta, dar chiar nu dau bine.
    0 0
  • vai de capu vostru de "jurnalisti"
    Din parte mea , masina aia poate sa fie si o Corsa cabrio, oricum nu se intelege nimic din filmarea aia, si oricum e un gunoi de masina.
    In al doilea rand nu inteleg care e marea noutate.Terminati odata cu prezentatul masinilor americane, care sunt total lipsite de gust, insipide, incolore.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru