VIDEO: Masinuta teleghidata care ajunge la 100 km/h!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.11.2008
Tyrannosaurus 4WD Nitro poate sa urce orice panta si ajunge fara probleme la 80-100 km/h. Vezi un film de senzatie!

Comentarii (10)

  • krisztian
    Adio Automarket
    Vai de voi.
    Unde ajunge masinuta in filmul asta la 100 km/h?
    Poate sa urce o panta care o sare un copil de 5 ani.
    Ce e asa de senzatie.
    Am fost un mare fan al Automarket.ro de cand a aparut, dar in ultima vreme sunteti complet penibili. Stiri de "SENZATIE" cu dacia logan si masinuta teleghidata. Am inteles care e ideea, ati dat de bani, din reclamele superenervante de pe site si nu va mai prea intereseaza.
    Va multumesc si va scot din toate bookmark-urile mele, prefer sa citesc Carscoop, ca tot de acolo copiati stirile. Stiu ca nu o sa apara ce am scris pe site, dar macar stiu ca il cititi voi.
    1 0
  • Major BS!!!!
    Nu urca porice panta. Urca doar o panta de mai multe ori si se impiedica la minutul 1:11. La fel de SENZATIONAL ca la Dan Senzationescu. Sunteti OTVul site-urilor de stiri auto. BRAVOOOO!!! URAAAAAA!!! Ati reusit!!! ...sa ne oripilati a suta oara.
    0 0
  • andrei
    va bateti joc de noi?
    va bateti joc de noi?
    0 0
  • Crysty
    Masinuta
    Sunt convins ca e concurent cu Veyron! Aratati concret pe un radar "modificat" ca poate sa prinda atat! Sunt convins ca are si un "consum" foarte bun! Poate ajunge si la mai 300 km/h daca sta linistita pe scaunul din dreapta al vreunui supercar cand acesta prinde acea viteza! Zici ca e o musca intr-un bidon de plastic! Asa se aude! Ne-ati omorat cu reclamele voastre obositoare! Cre ca ma alatur lui krisztian !
    0 0
  • Sunteti din ce in ce mai prosti !!!!
    Voi chiar nu mai aveti ce sa gasiti pe youtube decat masinuta asta??? care urca cu 100 km/h ...mama ce performanta :)))). Sunteti chiar penibili... poate va reveniti vreodata. POATE DUPA CE DEMISIONATI TOTI !!!
    0 0
  • ma rog
    sincer mie unul chiar imi plac stirile care le dau ce i de la automarket,nush de unde "m,oda" asta ca la orice stire se gaseste cel putin unu sa comenteze...ma rog ,romanii...
    0 0
  • that's right, IONUT
    Cine are ceva de comentat, n-are decat sa-si faca propriul site si acolo sa-si arate si muschii de la degetele de la picioare... daca tot e asa plina de intelepciune lumea asta...
    0 0
  • fuck you
    ce mama dfraq e masina aia.Unde draq vad ei ca prinde 100 km ca nu vad.Si in legatura cu panta aia care o poate sarii si un copil de 3 ani .BA DA PROSTI MAI SUNT.
    0 0
  • Mapispetine
    Laba trista
    @krisztian panta pe care o sare ma-ta
    0 0
  • Ciprian
    s
    ce
    TAMPENIE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru