VIDEO: Noile reguli din F1 intr-o animatie de top explicata de Sebastian Vettel

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 14.02.2009
Sebastian Vettel si Red Bull prezinta pe intelesul tuturor schimbarile radicale de regulament in sezonul 2009 al Formulei 1.


Comentarii (8)

  • super, se inteleg toate modificarile. iar animatia incanta ochiul
    0 0
  • kfkfkfk
    Chiar incantator :-)
    0 0
  • Adrian
    Superb
    0 0
  • sfera96
    cu motorul ala grafic ar iesi un joc F1 f bun ca grafica si fizica
    0 0
  • bravo
    Felicitari automarket pentru aceasta stire si multumiri F.I.A. (banuiesc) pentru schimbarle de regulament atat de binevenite.Era si cazul sa se mai schimbe ceva, totul era prea monoton, pilotul avand o influenta din ce in ce mai mica.De asemnenea si sistemul de boost va fi ceva foarte interesant.Astept sa vedem ce va iesi.Slick-uri + ploaie=fun=spectatori=sponsori
    0 0
  • extraordinara grafica, si imi place cum sunt explicate avantajele si dezavantajele schimbarilor aduse. Cant wait for March to come !
    0 0
  • NeoGalaxy
    Bestial ca au rezultat aceste schimbari. Masinile sunt foarte incete, sansa de a depasii o sa fie cam 0-10% dar au scazut costurile. Puteau la fel de bine sa concureze pe masinile de GP2, ca tot dracul ala era :)

    Iar filmuletz-ul asta... este prezentat deja. Este chiar filmul in care se prezinta noua masina Red Bull.

    Totusi realizarea este super tare :) Mi se pare la fel de interesant ca masina Honda care exista in sediul lor din Anglia si este... suspendata :))) Fiecare piesa, fiecare surub este surprins acolo :)

    P.S. Slick-uri + Ploaie + Kers = Abandon :))))))) = Fun = Specatotori = Sponsori.

    Oamenii in mod normal nu vor sa vada sportul in sine, sau sa vada piloti buni castigand. In mod normal vor sa vada circul din spatele sportului. Adica... vor paine si circ... dar prea putini o sa inteleaga fraza asta.
    0 0
  • constantinpreotu
    Noile reguli din F1 prezentate in stil animat de catre SEBASTIAN VETTEL
    PREZENTAREA ESTE FOARTE BUNA DIN PUNCTUL MEU DE VERDERE. RAMANE SA VEDEM LA INCEPUTUL SEZONULUI DIN MARELE CIRC CAT DE MULT VOR AJUTA ECHIPELE SI PILOTII ACESTE MODIFICARI.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru