VIDEO: O privire in anii de glorie ai DTM

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.12.2009
Campionatul de Turisme din Germania isi dezvaluie cativa dintre cei mai interesanti ani intr-un film spectaculos care surprinde esenta acestei competitii.

Comentarii (15)

  • Opinie
    Cool!
    6 2
  • mireal
    oare cine facea legea pe circuit in acei ani?si de ce s-a retras BMW?
    4 2
  • acum legea este facuta de audi in defavoarea celor de la mercedes ;)
    7 2
  • bmw power
    copilasi lui tata legea a cam facuto..................bmw m3 e30 care este cea mai de suces masina din istorie cu peste 1500 de curse castigate ia interesativa voi inainte sa vb.........mai cititi si voi
    11 7
  • cressty
    nu stiu cine era mai bun... dar daca era BMW de ce a iesit din cursa?? ma gandesc ca daca te descurci la ceva, ramai nu?
    6 6
  • schumi
    @x
    Cea mai de succes in ce competitie? Aici e vorba de DTM. Cea mai de succes in DTM este Mercedes C-Classe.
    8 5
  • DTM
    Foarte frumos filmuletul. Din pacate multi dintre noi eram prea mici ca sa avem "cultura" pentru asa ceva si nici la TV nu cred ca se transmiteau aceste curse de la inceputurile anilor '90, doar mai spre sfarsit.
    Nu cred ca conteaza asa de mult cine facea legea pe circuit ci.. spectacolul. Spectacolul care in ziua de azi nu il mai prea vezi in foarte multe curse automobilistice.
    4 1
  • schumi
    @Iuli
    DTM se putea vedea si in Romania de prin 1993 pe canalul german DSF care era in grila programele transmise prin cablu. Eu in acel an m-am indragostit definitiv si irevocabil de Alfa vazand prestatia din acest campionat (Larini a iesit campion in acel an - vezi youtube) :D. Mai tarziu DTM se putea vedea pe Eurosport care a transmis si nou infiintatul ITC. Din pacate totul a luat sfarsit dupa sezonul 1996 cand rivalitatea cu F1 crescuse la cote alarmante asa ca "baietii destepti" i-au dat in cap. DTMNul de azi parca nu mai e la fel de spectaculos (e o parere subiectiva :D).
    5 1
  • bmw power
    a iesit din competitie sa nu se mai faca de ras competitori.........interesativa..........si mai vb.............voi credeti ca a iesit pt ca nu putea face fata?...................ha ha ha..............nu ca sunt fan BMW................dar sa fim seriosi.............au realizat ce aveau de realizat si gata...........au iesit..............ca si in formula 1.............si intradevar in DTM-UL de astazi este o mare plictiseala nu mai are farmec.....................apropo este cea mai de succes in toate competitiile in care a participat........cititi istoria este pe net
    10 6
  • bmw power
    oare de ce au ramas ursi cei mai iubiti?.........................si de ce nu c-classe...........sau alta masina?
    13 5
  • BMW
    BMW avea foarte bune performante.
    Retragearea BMW din DTM a fost cauzata de bugetul financiar.
    Cum s-a intamplat si cu F1.
    BMW nu e VAG Group( cu zece branduri sub jurisdictie) sau Mercedes-Benz cu Actros de sute mii de euro autobuse ,microbuse sau supercaruri.
    BMW produce putin dar bun e un brand mic dar eficient si cu multa calitate BAVAREZA ceva de gen PORSHCE. Numai ca BMW e mai puternic ca PORSCHE are vinzari de milioane unitati.
    Spre exemplu seria 5 E60 au fost si este o legenda , M3E36 , M3E46(4 titluri a primit motorul in linie L6) , M5 E60 (2 titluri mondiale cu motorul). si as zice ca BMW tehnic (motor, cutii de viteza si transmisie ce cel mai bun din lume). Eu am mers pe Mercedes-Benz si pe BMW si pot spune un lucru .
    Pe traseu BMW face legea , in general la confort Mercedes-Benz are un plus.
    ASA ca BMW e BMW reprezinta multa calitate si putere si lux.
    12 1
  • bmw power
    ori cum................ce vremuri
    10 1
  • sweet dreams
    Dap,....Ho HO HO ce mai vremuri....saraci ,mici si infometati ne dadeam de pe derdelus cu un cauciuc de masina si visam ca suntem in BMW..:))^


    Happy New Year !!!
    7 3
  • @ BMW-M
    De esti tu invidios pe MB ca produse Actros si alte modele scumpe? Scopul principal nu este de a obtine bani din ceea ce fac?

    De aceea nu a fost BMW in fata celor de la MB in Top 100 Brand ca valoare.
    3 5
  • BMW
    NU SUNT INVIDIOS pe MERCEDES-BENZ din contra sunt pentru ei e MARCA mea preferata am dat exemplu ca BMW nu e DAIMLER(mercedes-benz) sau VAG si nu sunt asa de bogati ca rivalii asta ia facut sa parasseasca multe competitii F1 , DTM etc.
    BMW GRUP produce putin comparativ cu VAG sau DAIMLER.
    BMW e dezvoltat pe o singura ramura AUTOMOBILE ca din motociclete mare bani nu faci .
    Pe cand Mercedes-Benz e foarte mare produce masini comerciale de diferite feluri , autobuse etc.
    ASTA Nu inseamna ca BMW e inferior la CALITATE MERCEDE-BENZ sau e o masina mai proasta .
    SI PORSCHE are BUGET mic si nu produc autobuse sau masini comerciale dar produc CALITATIV putin da bun.
    Eu cred ca spre criticile tutoror BMW si Mercedes-Benz vor ramane cei mai buni batalia va fi dusa in continuare intre Munchen si Stuttgart .
    Sunt doua marci care dirijeaza cu l
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru