VIDEO: Pagani Zonda Tricolore "aleargă" alături de avioanele care i-au dat numele

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.09.2010
Pagani a publicat un clip de promovare pentru modelul Zonda Tricolore, dedicat diviziei italiene de zbor acrobatic, Frecce Tricolori. Imaginile sunt de-a dreptul înălţătoare.

În urmă cu câteva luni, la Salonul Auto de la Geneva, Pagani a adus în faţa publicului modelul văzut ca un cântec de lebădă al supercarului Zonda. Ediţia specială, limitată la un singur exemplar, a fost botezată Tricolore, în cinstea celor 50 de ani de existenţă, împliniţi de divizia naţională de zbor acrobatic a Italiei, Frecce Tricolori.

Bazată pe unul din cele cinci exemplare Zonda Cinque, editia Tricolore vine cu aceeaşi caroserie din fibră de carbon, combinată cu titaniu, peste care a fost aplicată o vopsea albastră specială, cu aspect lucios, asemeni celei întâlnite pe avioanele acrobatice.

Constructorul italian s-a lăsat inspirat de avioanele Frecce Tricolori şi atunci când a gândit capota, care adoptă o aerodinamică nouă şi renunţă la priza de aer. Luminile LED frontale şi dungile albe, care contrastează cu vopseaua albastră, sunt celelalte elemente notabile, care fac din Zonda Tricolore un model exclusivist.

Comentarii (1)

  • foarte foarte tare..
    Genial clip
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru