OFICIAL: Pagani Zonda Tricolore, un omagiu adus aviatiei acrobatice

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
Pagani va expune in cadrul Salonului Auto de la Geneva un exemplar special al modelului Zonda, dedicat unei divizii de acrobatie italiene. Exemplarul unicat va fi vandut cu 1.3 milioane de euro.

Pagani isi doreste sa incheie ciclul de viata al actualului model Zonda cu o editie speciala, inchinata unei divizii de zbor acrobatic din Italia, Frecce Tricolori, care implineste in curand 50 de ani de existenta.

Botezata cum altfel decat Zonda Tricolore, versiunea unica a supercarului va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Geneva, saptamana viitoare, intr-un singur exemplar. Bazata pe varianta coupe a versiunii Zonda Cinque, editia limitata vine cu aceeasi caroserie din fibra de carbon combinata cu titaniu, peste care a fost aplicata o vopsea albastra speciala, cu aspect lucios, asemeni celei intalnite pe avioanele acrobatice.

Constructorul italian s-a lasat inspirat de avioanele Frecce Tricolori si atunci cand a gandit capota, care adopta o forma mai aerodinamica si renunta la priza de aer. Luminile LED frontale si dungile albe care contrasteaza cu vopseaua albastra sunt celelalte elemente notabile, care fac din Zonda Tricolore un model exclusivist.

Cel care va fi dispus sa plateasca pretul unicitatii, va fi nevoit sa caute in cont o suma de aproximativ 1.3 milioane de euro, fara taxe.

via | Pagani

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru