VIDEO: Prezentare oficiala Skoda Octavia facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.11.2008
Aleasa deja de peste doua milioane de oameni, Skoda Octavia a primit un facelift, dezvaluit oficial la Salonul de la Paris.
Taguri: Octavia, Skoda

Comentarii (30)

  • identic
    facelift identic cu sora mai mare Superb.
    In rest...calitatea la ea acasa !
    0 0
  • ALEXANDRU
    o masina foarte buna..am avut si eu o octavia2 si am considerat o cea mai buna masina..raport calitate pret = perfecta..super rezistenta..si good looking..o consider mult mai reusita decat passat ul de aceeasi generatie cu octavia2
    1 0
  • Si eu sunt de aceeasi parere cu Alexandru, raport calitate/pret excelent.
    Modificarile aduse atat la exterior cat si la interior sunt mai mult decat suficiente pentru un facelift
    0 0
  • dupa parerea mea cea mai fiabila masina din clasa ei ,si acest facelift aduce foarte mult cu passat.oricum e aproape toata vw.
    0 0
  • mda
    traiasca VW
    0 0
  • calitate
    ati observat ca unul dintre proiectoarele de ceata s-a ars deja !! o puteti observa la sfarsitul clipului cand masina ajunge la hangar!! Sunt masini bune dar sa nu faca reclama cu nereguli! nici de genul reclamei acestea!!
    0 0
  • Mircea Mester
    proiector
    @gee: Nu e ars, e vorba de sistemul de lumini semi-adaptive. Proiectorul dreapta se aprinde automat cand masina vireaza sau semnalizeaza dreapta. La stanga la fel. E un sistem des intalnit pe masinile de ultima generatie si compenseaza oarecum lipsa unui pachet adaptiv in adevaratul sens al cuvantului.
    0 0
  • hmmm prostii
    Mi-a zis un vecin care a avut logan si acum are citroen ca skoda sunt masini proaste mai proaste ca loganu si scumpe.
    0 0
  • :))
    =)))) a avut Logan , acu are citroen si zice ca skoda sunt masini proaste ! =)))
    1. Nu a avut deci nu tre sa comenteze
    2. E alienat mintal ... si probabil si tu .
    3 E VW orice masina care apartine e VAG e de calitate . poop puiu :D
    0 0
  • Parerea vis-a-vis de SKODA
    Ca sa nu v-a mai certati ...eu zic sa isi posteze parerea vis-a-vis de SKODA in special cei care au Skoda si sa isi spuna SINCER parerea.
    0 0
  • E drept - SKODA "Simply Clever"
    Am 2 Skoda, a mea si a sotului meu.Octavia 2 si noua Fabia, le-am luat deodata, anul trecut.Raportul calitate/pret=super.Noi suntem foarte multumiti de ele.Eu si mai multumita pt ca Octavia aduce, dpdv al design-ului interior si exterior, cu modelele mai vechi de Passat, generatiile 2000 - 2003 care , dupa pararea mea si a unor specialisti in domeniu pe care i-am consultat, erau mult mai reusite si dpdv al calitatii motorizarilor. So... "Simply clever"
    0 0
  • georges
    seat
    eu am seat , se pune ?
    0 0
  • Rodallega
    Mda
    "3 E VW orice masina care apartine e VAG e de calitate . poop puiu :D" Gresesti aici cand zici ca "orice VW". Un prieten de-al meu a luat un Passat nou 34.000 parca din reprezentanta si in 6 luni i-a crapat blocul motor:)))))))). In al 2lea rand Vw au masini cu design batranicios clasic nimic palpitant , nimic interesant(da da are Scirroco si Passat CC design super bla bla...dar uitati-va la bord primu luat de la Eos si celalat de la Passat). In al 3lea rand e scumpa....si nu zic in sensul ca nu imi permit...zic in sensul ca un Passat are pret de inceput 19.420 de euro sau ceva de genu si nu ai absolut nimic pe el. Comparativ cu o masina japoneza Accord sau Mazda 6 pot spune ca Passatu pierde urat in materie de design dotari motorizari si tot ce vreti. Va aduc la cunostinta ca Honda Accord are pretul de inceput un pic sub 20.000 dar ai nene motor de 150 de cai 10 airbaguri dublu climatronic ABS ESP..adica ceva ce nu are VW la pretul respectiv. Si tinand cont ca Honda tinteste pe piata premium(mai are de muncit pana sa fiue premium 100%) calitatea este cu mult peste....Nu fiti atat de incuiati cu masina germana. Uitati-va in jur mai exista si alternative mult mai bune. Si daca o luam asa pe primu loc din toate timpurile ca model vandut e Toyota Corrola si tot Toyota e pe primul loc la constructori ca productie. Vw e pe 3 dar adunand toata productia Audi+Bentley+Skoda+Seat+Lamborghini
    0 0
  • super skoda
    masina buna
    Am skoda oct 2 , 1.9 tdi elegance 2005 , cumparata din reprezentanta si condusa numai de mine.
    Masina are 145.000 km fara nici o problema , sau reparatie in afara de un set de cauciucuri , 2 seturi placute frana si filtre ulei... , in rest merge la fel ca in prima zi , nu are greierasi , caroseria este bine legata si culmea inca sta bine pe sosea.
    Am dat 20.500 eur pe ea noua si nu imi pare rau de nici un banut e o super masina.
    Eu eram genul de om care isi cumpara cate un sh de 2- 3 ani si nu puteam sa il tin mai mult de 8 sau 9 luni , octavia va implini in curand 4 ani si va spun pe cuvant ( de pionier :)) ) ca nu vreau sa o dau .
    0 0
  • clarkson
    :))
    "Vw e pe 3 dar adunand toata productia Audi+Bentley+Skoda+Seat+Lamborghini" - ai uitat sa zici de Bugatti :))
    0 0
  • cehoslovaci
    supa
    dragi domni si doamne ...intodeauna ce au facut cehii au fost lucruri bune..de la conserva numita si sunca de Praga si pana la masini de gaurit Tessa care si in apa gauresc sa nu mai zicem nimic dar absolut nimic de masini..sunt pur si simplu durabile...dragii mei ..eu am o skoda octavia din 1956 decapotabila..poate pot sa pun o poza aici...am cumparat-o cu 100 de marci in 1994 ..motor in 3 timpi, 4 viteze..e o bijuterie ..acuma vreau sa o restaurez..si mai am si o Skoda Octavia 1 ..motor de 1.6 benzina ..e super..dar nu asta vreau sa zic..ci decand a renascut skoda din 1996 oficial..si practic din 1997 a fost skoda 1, 2 si acuma 3 si cand va fi 8 tot asa vom zice ..simply clever ..e mai mult decat frumusete, perfectiune, durabilitate si raport calitate pret..intrece orice masina. Pot sa o zic si ii parerea mea.. 1. Volvo 2, Skoda 3 Volkswagen 4 Mercedes 5. Dacia
    Oamenii destepti aleg skoda...stiu de ce
    daca aveti bani va zic clar ..dati banii pe o Skoda ..si o sa vedeti in 10 ani de ce...luati flexul sa taiati ceva sa poata sa aiba o problema..
    0 0
  • razvantro
    fiabila
    Ca mai toti posesorii de skoda ( am octavia tour) nu am decit cuvinte de lauda la adresa fiabilitatii si a raportului calitate pret care este dintre cele mai bune de pe piata, intr-adevar un punct in minus il constitie austeritatea modelelor si a echiparilor dar am trecut cu vederea peste aceste aspecte tinind cont de fiabilitatea,confortul si raportul calitate pret de care dau dovada modelele skoda.
    bravo skoda
    0 0
  • florindell
    numai cuvinte de lauda:(
    eu am o skoda octavia tour motorina 1.9 din martie 2007, pana acum am facut 102000km, la 65000km mi-a cazut volanta si a trebuit sa schimb tot setul de ambriaj, pe la 90000 a icept sa tremure cand depasesc suta, am fost cu ea la skoda sa vada care este problema, au zis ca masina nu are nimic :(, iar acum pot sa va zic ca-mi huruie rulmetii pe spate si cat de curand se pare ca ma lasa si turbina:(, in rest numai cuvinte de lauda:(
    0 0
  • Scaune ... probleme confort ?
    Am la firma o Skoda Octavia luata in ianuarie.
    Singura problema pe care o vad la Octavia este confortul ... pur si simplu nu ma simt confortabil si ma deranjeaza coloana la drum lung. Am eu o "pata" pe creier sau chiar exista o problema ?
    0 0
  • Cristi
    pt "Eu"
    Ai o problema...dar nu tu ci masina. Daca citeai ceva forumuri ai fi aflat ca scaunele de la Octavia cu suport lombar sunt mult mai comode. Mi-am comandat asemenea scaune si pot conduce si 1000 de km fara probleme. Am mers distanta Paris - Milano intr-o singura zi si dupa o noapte de somn m-am trezit a doua zi dimineata proaspat ca dupa o saptamana de odihna.
    0 0
  • posesor O2
    am din vara varianta elegance ... nu am nici o problema ... stau f confortabil .. desi am doar 8000km ... o iubesc ca pe vechea dacie :D ... misto faza cu proiectorul ars :))
    0 0
  • JohnDoe
    forum Skoda?
    S-a schimbat cumva si asta e forumul Skoda? Si cev a laudati 'bre cu Skodele voastre? Daca are cineva skoda de la firma si nu plateste rate la ea, ala sa vorbeasca! Si io am 2 si platesc 1500 lei/luna asa ca nu pot sa le laud. Putin bun simt va rog, mai sunt si altii cu era sa le zic masini in romanica, si nu le lauda asa de cand stau cu ele prin service. Respect si la multi kilometri fericit si iubiti!
    0 0
  • dan
    baaaaaaaaaaaaaaaaaa alo gara ...lasati skoda ca ii varza ii creeier pane...ii de belea ii o curva fara pizda...eu am dacia logan laureat cu aer conditionat si am 134567 km...un set de placute, apa in spritiera, benzina, un bec, o rama de numar, un capac spate si un bec in bord acolo la butoane de aer, agent frigorific, antigel, ulei, bateria la cheie, aia rombat si acuma merge stas...atat baaaaaaaaaa atat baaaaaaaaaa ..gumele sunt michlen..nu le dau jos ca inca sunt bune..vreau sa bat 150 000 si sa le postez pe net pe la guvern pe unde oi putea sa vada lumea masina..te duci cu gumele din fabrica 150 000...no futui..aaaaaa era sa uit un set de huse .:) atat am schimbat la masina mea atat nimic altceva
    no servus si daca stiti unu cu skoda sa il tina atata fara sa bage banii il tuc un fund..
    275 ron prima revizie, 500 a doua la 30 de mii, 650 la 60 de mii si mi-a zis ca pe la 140 de mii daca pot sa trec sa vada sabotii pe spate si eventual amortizoarele ..da ultima data o zis ca sunt prea bune..nici gram de rugina..poate o grama de zgarieturi mici ...ca de spalai la OMV..da un prieten baga polishu in ea si ii dau de o bere..4 lei aia la pet..
    no vedeti cat am bagat in ea...plus 6000 de lei toata benzina de cand am luat-o 7 ianuarie 2007
    servus
    0 0
  • mda..
    ..skode mi-as lua doar octavia RS sau octavia scout..in rest...mai sunt masini la banii astia..si mai bune..honda..toyota..mazda..daca tot se vorbeste despre fiabilitate...in rest noua fata de skoda(noul superb si octavia asta),nu-mi place..prefer prima generatie si a 2-a..efectiv nu-mi place designu...
    0 0
  • Il rog pe "cehoslovaci" sa ma caute la adresa aikon_6310i@yahoo.com
    Sper sa intri si sa vezi.
    0 0
  • cheoslovaci
    supa
    CE SA VAD DOMNULE METEO..
    AM 140 000 /// MA IE UN PIC...SI POSTEZ CELE MAI TARI GUME..CEA MAI TARE MASINA..LOGAN
    0 0
  • de cata
    salut! Imi place mult skoda mai ales noul facelift. Am un logan din 2004 sunt multumit dar as vrea sa-mi iau alta masina anul viitor la vreo 15000 de euro...sa iau o masina noua sau una la mana doua de dincolo? multumesc
    0 0
  • new technology
    yep
    Orice masina noua,in principiu e buna si tine;daca e personala de obicei tine mai mult ca aia de servici,daca mergi decent cu ea, fara sa te dai gongoi,masina te tine,daca te duci in service cu ea la revizie si dai spaga si stai cu ochii pe ei sa-ti schimbe la ea ce trebuie,e totul ok;stiti vorba aceea:apesi acceleratia,scoti banul din buzunar.Frate-miu are fabia de 06;pentru jumate de masina,e ok.Consuma 4,5 in oras pe benzina,insa inainte consuma si mai putin ca are motor de 1,2,dar sta prost cu astia de la revizie,ca trebuia sa-i schimbe pivotii si de fapt baietii i-au vopsit pe cei vechi si multe exempleee...sunt satul...La cat mai multi km parcursi fara probleme cu skodele voastre.Pa
    0 0
  • ancuta
    buna masina
    Eu am o skoda octavia 2 din iulie 2008.Tot ce pot sa spun e atat:e super masina,fffff buna,nu consuma extraordinar(motor 1,6 benzina ,model elegance),sunt foarte multumita de ea.E buna buna buna tare.
    0 0
  • paureliu
    skoda
    bai am citit si eu comentariile voastre si chiar m-au uimit unele dintre ele oricum o ridic in 3 zile si debea astept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru