VIDEO: "RevolutionAir" - spotul prin care e introdus noul motor Fiat TwinAir de 0.9 litri

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.09.2010
Fiat anunţă printr-un spot interesant "revoluţia" pe care o fac italienii prin introducerea singurului motor cu doi cilindri de pe piaţă: TwinAir.

Taguri: Fiat, Fiat Twinair

Comentarii (11)

  • din nou primii
    bravo lor.investesc in tehnologii
    16 4
  • Vasilon
    Proaste!
    La vw motorul cu 3 pistoane, dupa experienta inginerilor care viziteaza acest site zic ca e nasol.
    Asta de 2 pistoane de la ficat, cum este?E nasol sau e bun?
    7 13
  • Cat de infantil e Vasilon?
    Daca tu tot ai ramas agatat in vw e trist. Ideal in viata e sa evoluezi nu sa involuezi.
    Fiat a adus inovatii in domeniul motoarelor cat nu va aduce preamaritul tau vw in urmatorii 100 ani
    9 6
  • enumera tu mr invovatiile fiat care au revolutionat tehnica si la care vw nici macar nu ajunge cu nasul !
    cand au aparut cu al lor multi air eram gata sa cad pe spate de cat era de laudat ...s-a dovedit a fi mai slab decat tsi (performante/putere/consum/noxe)
    6 3
  • @crick
    diferenta e ca vw a dezvoltat din motoarele VR un W16 iar fiatul a reusit sa darame tehnica cu al lor 0.9l
    7 1
  • articolul se refera la un clip!!!
    Vad ca orice inovatie se lanseaza pe piata este imediat raportata la VW. Sunt buni in ceea ce fac, trebuie recunoscut acest fapt, dar mai sunt si altii buni, iar cazul de fata clipul este cat se poate de reusit si reflecta foarte bine ce doresc cei de la Fiat.
    Asa ca, daca tot este sa comentam ceva, haideti sa comentam pe marginea clipului. Chiar nu va-ti saturat de "flame-uri" inutile, tembele si infantile??
    7 1
  • rolf
    ... * v-ati
    1 0
  • @...
    Multumesc pt. "corectie", "mea culpa" , corect : v-ati.
    0 0
  • Clip
    Sunt de acord cu rolf. Eu ma bucur de orice inseamna evolutie, inovatie, de frumusetea unei idei etc., din orice parte ar veni acestea, de la orice producator. De ce or fi avand unii atata nevoie sa se identifice cu o marca? Sau cu o tabara, sau cu un trib? Cu ce ii incalzeste pe unii faptul ca produsele X sau Y sunt mai proaste sau mai bune decat produsele Z? Toate sunt trecatoare, nimic nu este etern. Daca ai avut o experienta cu un anumit model, asta nu inseamna ca totul se datoreaza producatorului. Mai exista dealeri, ateliere de service, piese de schimb, consumabile, drumuri si multe altele. S-ar putea ca vecinul tau sa vada lucrurile complet diferit. De ce cred unii ca le stiu pe toate?!
    2 0
  • Octavian
    hai sa ne luam toti w16. Nu ti-ai permite impozitul pe un an de zile, dar atunci consumul. :))
    1 0
  • @yoyo
    Ai auzit de motorul diesel cu injectie directa "common rail"? E inventie Fiat . Primul autoturism din lume echipat cu un astfel de motor a fost Fiat Croma in 1986 . Primul autoturism de alta marca decat Fiat ( A DOUA MARCA CE A UTILIZAT ACEASTA INVENTIE ITALIANA) echipat cu un astfel de motor a fost Mercedes clasa C in 1992 , sase ani mai tarziu. Folksvaginul pe care-l tot lauzi s-a incapatanat ani de zile sa se agate de sistemul inferior de tip pompa-injector si pana la urma tot au anuntat si ei ca renunta la si adopta in sistemul inventat de italieni. Mai vrei? Motorul 1,3 JTDI de pe fiat 500 , Panda si Punto este primul motor care injecteaza motorina in mai multe secvente intr-un singur ciclu de aprindere. Motorul e atat de " prost " ca a fost cumparat si de General Motors. Motoarele de 1,3 turbo-diesel de pe Opel si de pe Suzuki Swift SUNT MOTOARE FIAT , FABRICATE DE FIATY PENTRU GENERAL MOTORS IN FABRICA DIN POILONIA. Astea-s doar doua exemple . Daca nu cunosti , abtine-te sa comentezi tampeste.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru