VIDEO: Tesla Roadster, "liniuta" cu o electrica mini

De Bogdan Mirică
Publicat Sambata, 06.12.2008
Tesla Roadster si Tango, un mini model electric urban, se intrec in linie dreapta. Castigator iese...

Tesla are meritul de a fi lansat pe piata primul roadster electric, capabil sa imbine un aspect sportiv cu performante demne de invidiat. Publicul a fost imediat convins de calitatile sportivei insa video-ul urmator ar putea sa raneasca serios orgoliul modelului electric american.

Eroul din imaginile urmatoare este un Tango, un model electric de mici dimensiuni, produs de compania Commuter Cars Corporation. Desi nu impresioneaza prin design sau dimensiuni, Tango reuseste sa ii ofere o lectie de sprint roadster-ului electric.

Comentarii (10)

  • Andrei
    super
    HAHAHAHAHAHAH Fooooarte tare frate :-j
    0 0
  • Flavius
    La Vale
    Tesla, pe langa scosul cuielor ,mai are si alt rol.Cu cat e mai scumpa cu atat e mai valoroasa.
    0 0
  • hollandman
    nice
    super tare polizorul ,cred ca mergea cu 380 ......de Volti !!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • Dragos
    of of
    istorie...istorie....sau daca nu Gogogle it....
    0 0
  • alex ph
    eroare de redactare?
    DL Redactor
    n-am prea inteles la urma:
    Eroul din imaginile urmatoare este un Tango, un MODEL EELECTRIC DE MICI DIMENSIUNI, produs ...Tango reuseste sa ii ofere o lectie de sprint ROADSTERULUI ELECTRIC-????
    Cred ca este o greseala de redactare,altfel stirea e ff buna.
    cu respect
    0 0
  • Daniel
    DA!
    Totusi, este o idee exceptionala, in curind va fi nevoie de asemenea automobile, macar pentru oras! aceste curse nu sunt decit niste experimente, si ar trebui incurajata si mai mult cercetarea si producerea de asemenea automobile, nepoluante, totusi silentioase si care sa mai dea cu flit benzinei si mototrinei! cred ca este timpul!
    0 0
  • Balaurus I
    hm...
    Nu sunt convins ,inca.De fapt, nu mi-e prea clar care e electrica si care nu , vorba lui Alex ,parca ambele sunt electrice. Si sa nu uitam ca depinde f. mult de driver si ...nu cumva a uitat sa o puna in priza cu o noapte inainte? :)
    0 0
  • sunshine64sm
    O mica mare completare !!!!!!!!!!!!
    _Nu stiu ce poate fi porcaria aia de masina, ca nici macar cu o troaca de porci nu seamana, dar in nici un caz nu se poate asocia cu TESLA, si cu atit mai putin ROADSTER. Sint convins ca eroarea este data din cauza sistemului de operare, al carui nume nici nu merita sa-l mai pronunt.
    _Pentru ce interesati, va ofer o adresa unde puteti sa admirati o superba masina TESLA, electrica, prezentarea in Flash fiind de asemenea deosebita. De curiozitate, cautati pretul acestei masini. Eu unul chiar am fost surprins. Si asta chiar in mod placut. Adresa este http://www.teslamotors.com/design/gallery-body.php
    0 0
  • tesla rules
    Foarte tare roadsterul de la Tesla. Stiam de el de ceva timp, probabil urmatoarea masina va fi una de genu asta (daca pretul scade ~ 50k euro). Adio vruuuummmm, bine ai venit zzzzzzzzzzzzzzzz :))
    0 0
  • Commuter Cars
    Vedeti si http://www.commutercars.com/ pentru ca sa cititi despre Tango. Cel putin despre Tesla am tot citit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru