VIDEO: Un BMW Seria 6 a fost transformat în Bugatti Veyron

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.09.2010
Se întâmplă în Rusia. Un tânăr din Pavlodar au reuşit să-şi îndeplinească într-un mod neobişnuit visul de a avea un Bugatti Veyron în garaj: prin recarosarea unui BMW Seria 6.

Comentarii (25)

  • asta ar trebui sa apara pe cocalari.com :)
    27 9
  • lol
    Faruri de A6.... da cel mai tare ii esapamentul..... arata cumparat din oser la 50 de lei setul de 50.....
    9 1
  • ?
    Din ciclul " Ce pot face doua maini dibace...". Nota 5. Pentru efort.
    15 6
  • Tipul asta n-ar trebui lasat sa circule decat dupa o reomologare. Altfel in cazul unui accident cealalta parte o sa zica "M-a lovit un Veyron" si politia o sa zica "Nu-l gasim. Toate Veyroanele din Rusia sunt ok."
    24 3
  • eu as zice ca e un veyrono slr-o R8 ca naiba de urat. Sunt pentru cocalari.com mai ales ca sunetul ne arata ca omul e in slapi
    14 8
  • din ciclul prostii lumii.
    penibili.
    13 8
  • .marius.
    Nu arata bine, dar totusi l`o fii costat cel putin 30-40 mii de euro sa faca asta.La o adica, mai bine lasa seria 6`le asa cum era si era mai castigat la imagine.

    Pariez ca slapii erau increstati cu sigle de Bmw aurite. :D
    9 4
  • bloghita
    Pai/...
    Ii iesise elicopter, dar l-a luat la pila...
    20 2
  • Naiba.. arata ca o gutuie..
    11 2
  • ok ...
    sa apreciem efortul omului totusi ... avand in vedere ce i-a iesit, eu zic ca a facut o treaba costisitoare si divicila. nu e usor sa modifici atat de mult si sa iasa ceva ... mai ales ca bmw-ul e cu motorul in fata si Veyron in spate ...
    ma intreb daca a schimbat locul motorului totusi ...
    20 2
  • Reader
    Nu se poate ....
    Uite unde era capacul de la rezervorul meu ... si cat l-am cautat in vitan ...
    12 2
  • Apreciem efortul dar totusi.....
    Rusii chiar nu mai au ce face?? Se intrec cumva cu arabii in idei tampite?? si mai ales costisitoare?:|
    11 2
  • ..
    Asa ceva nu este pe placul meu.
    Insa daca tipul a reusit sa-l construiasca manual,mai ales singur este de apreciat..
    Majoritatea vorbiti ca e urat,ca e de "cocalari",insa niciunul nu aveti habar despre ce inseamna crearea manuala a unei masini.
    Nu stim nici sa indreptam o tabla ,sa construim masini unicat exclus,dar toti ne pricepen la fotbal,masini si femei.
    Pun pariu ca daca s-ar produce in serie o astfel de copie a unui bugatti veyron ,mai ales cu motor diesel, si-ar cumpara jumatate din fitosii de pe la noi.Insa criticam ce nu putem avea...
    23 2
  • sigur?
    nu cumva este un simplu bodykit? se vand ca painea calda in zilele noastre.

    Dar daca a facut totul manual, atunci jos palaria!
    9 1
  • Stanila
    faina masina!!! mai este sa dea drumu la Guta si Copilu de Aur si este in regula! si io vreu una!!!
    6 11
  • in talon ce e?
    EU sunt curios ce e trecut in talon, bmw sau bugati?:)) Oare mere cu ea pe strada? o fi omologat toate schimbarile?
    1 1
  • andrei
    uau
    kokos. sa se ia de mana cu asta http://www.youtube.com/watch?v=_PlYlLaxV38 si cu toti ceilalti ca ei si sa se arunce de la etaj. da oricum, si fara ei n-ar mai exista rubrica cocalari deci sa nu ne plangem :))
    0 3
  • Coca Lara Croft
    Dupa comentariile celor de mai sus, se pare ca romanii nu au auzit de "replica"...
    De ceva vreme se fac replici mai fidele sau mai din topor ale unor modele istorice, celebre, actuale sau scumpe, sunt firme care produc chiar si serii mici de astfel de copii, sau sunt ateliere care produc bodykituri de tuning si construiesc o replica doar ca sa arate de ce sunt in stare, este o reclama mai mult decat normala. Sa nu crezi ca doar rusii produc replici, mult inaintea lor au produs americanii si vest europenii.... asa ca lasati mai moale ideea de cocalar. Sunt convins ca printre cei care si-au exprimat parerea mai sus se afla si cocalari, fara ca ei sa isi dea seama ca sunt. :)
    7 0
  • .. pt. roo
    roo, eu ti-am dat negativ la articolul tau. din pct. meu de vedere gresesti complet. am un polo din 2003 si arata mai bine decat petarda aia de copie ieftina. respect maxim pentru cei care creeaza o masina noua si stiu (sau imi imaginez) cel putin o parte din miile de probleme ce apar in proiectarea unui automobil. insa de aici pana la aprecia o asa "manea" auto... scuzele mele, eu cred ca omul a facut cel mai nasol kitsch ever din toate kitschurile posibile si inposibile de pe lumea asta.
    referitor la faptu ca pui pariu ca fitosii ar plati un asa kitsch diesel, recunosc ca ai dreptate, insa mai e o precizare de facut... ASTA DOAR IN ROMANIA! raman la parerea mea ca orice model de serie arata mult mai bine decat orice interventie facuta de orice amator...
    0 4
  • @ roo
    "....dar toti ne pricepen la fotbal,masini si femei." Ai uitat sa pui si politica :D
    ON: Buna incercare. A incercat ceva original, chiar daca este un pic kitsch.
    4 0
  • @STANILA
    Ai neamuri in Rusia ? O fi var-tu !
    Totusi. nu cred.... In Rusia e frig si maimutoilor le place la caldura, exceptand unele specii pe cale de disparitie ... Nu e cazul tau .
    2 3
  • Coca Lara Croft
    Cand ceva nu iti place e cocalarism... asta a devenit de la o vreme o moda in romania - toti sunt cocalari mai putin eu cu famehlia mea.
    Transformarea unei masini normale intr-o "replica" a unei masini exotice, istorice, celebre, etc, se face in SUA si in Europa de vest de multa vreme (acum se pare ca si in Rusia) si acolo nu e considerat cocalarism, poate fi o reclama a maiestriei unui meserias care are o afacere in domeniul tuningului normal, ba chiar sunt firme care produc replici istorice in serie mica si nu pe putini bani.
    3 0
  • :D
    Foarte tare. Acum se lucreaza la "tiuning" DACIA Logan transformat in Dacia Veyron care va contine elemente de "actibild" lipit prin locurile unde a inceput sa dea rugina si elemente cromate luate la metru liniar si taiate anapoda la dimensiunile cerute. Si bine inteles ca nu vor lipsi literele cromate cumparate din bazar insa din lipsa de Y va scrie pe masina VEIRON.
    0 3
  • cotofana de chernobyl
    super
    din punct de vedere al legii romane, acest bugatti este tot un bmw, seria sasiului si al motorului sunt ambele de bmw pentru ca sunt si alte masini precum wiesmann care au doar motor de bmw si atunci pot spune ca e altceva.... in acest caz poate sa puna orice sigla de orice autoturism... eventual sa ii faca omologare individuala, dar nu cred ca cei de la bugatti vor asemenea kitch pe strazi :D
    4 1
  • Barbarie
    De udne stiti ca a fost un Seria6? Poate era vreun opel manta ceva ,calibra , nu pot sa cred ca a stricat un 6-ar ca sa faca barbaria aia
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru