Video: Urmarire ca-n filme: BMW M5 vs Audi RS4

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Pe o autostrada din estul Europei un BMW M5 urmareste un Audi RS4. Castigatorul este...

Comentarii (12)

  • cursa...
    astia nu erau ceva copii de bani gata din romania? Credeam ca o sa revad faza din constanta desi nu-mi doresc sa se mai repete asa ceva. Dar pe sosele sunt foarte multi inconstienti, din pacate...
    0 0
  • WAW
    Tare.
    Groaznic cand te gandesti ca sunt unii care chiar fac asa ceva.
    0 0
  • destul de vechi filmuletul.
    masini frumoase si potente.

    din nefericire ceea ce se vede aici este inconstienta si nepasare. celor 2 protagonisti nu prea la pasa de viata celor din jur.
    0 0
  • luxxxien
    cursa...
    am si eu 200 de cai care sa imi dea senzatii, dar cu toate astea parca mai sigure sunt senzatiile de acasa cu prietena sau chiar cele oferite de un joc... era undeva o afirmatie ca cei impatimiti de cursele pe simulatoare in viata reala sunt soferii cei mai periculosi pentru ca nu reusesc intotdeauna sa evalueze situatia in mod corect... si ne mai miram de ce moare lumea pe sosele...
    0 0
  • BOGDAN
    CURSA
    Filnuletul e mai vechi l-am vazut mai de mult pe you tube si e facut in rusia.Ceea ce nu inteleg eu e de ce comentati si vi se pare ca ceea ce fac protagonistii e rau , daca oamenii sunt soferii profesionisi eu nu am nimic cu ei atat timp cat nu pun viata celorlalti in pericol ,iar daca nu au experienta d c sa le port eu de grija daca vor sa moara f bine treaba lor si inca ceva 'viteza nu ucide' ci neatentia.
    0 0
  • audist
    catre bogdan
    sofer profesionist??? Cate accidente facute de tiristi se inampla sau de oameni cu sute de mii de km cu urmari fff grave? La fiecare depasire de genul celor facute de ei pun cateva vieti in pericol. De la posibilitatea ca un om sa se sperie si sa traga aiurea de volan pana la exploxia unui cauciuc de la masinile fff potente si pe mana unor inapti. Am condus multe masini puternice dar nu as face asha ceva.
    0 0
  • edward
    cursa...
    mi se pare corect ce a spus si bogdan...fiecare face cum vrea...ii viata lui,eu nu as incerca asa ceva dar totusi mi-ar fi placut sa fiu intr-una din masini...sunt senzatii pe care nu le regasesti in alta parte doar in masina...cu putina adrenalina.nu prea cred ca prietena iti ofera adrenalina:P(LIFE IS A BAD JOKE...)
    0 0
  • Pt BOGDAN
    CU RESPECT PT TINE SI COMENTARIUL TAU DAR SA VA SPUN CA TREBUIE SA AI NISTE SANGE CA SA FACI ASTA SI EU IMI DORESC SA FAC ASTA DAR NU AM MASINA PT ASA CEVA..ORICUM MA INVART SI EU CUM POT CU EA SAU FAC CINE STIE CE SCAMATORII. CEI MAI BUNI SOFERI SUNT SOFERII PRUDENTI ASA CA VITEZA NU ESTE NEAPARAT CEL MAI MARE FACTOR IN ACCIDENTE....(PROSTIA OMOARA SI NEGLIJENTA)
    0 0
  • CU SIGURANTA
    CEI MAI BUNI SOFERI NU SUNT CEI CARE SE FERESC DE VITEZA IAR DACA VOI NU AVETI CONVINGEREA CA PUTETI SA MERGETI MAI REPEDE NICI SA NU INCERCATI...ESTE PT BINELE VOSTRU DAR UN SOFER DE BMW STIE CU SIGURANTA CE INSEAMNA VITEZA IAR STILUL DE CONDUS ESTE ADEGVAT. SE STIE CA SOFERII DE BMW AU UN GRAD DE ADRENALINA MAI RIDICAT ASA CA NU IMI FAC GRIJI PT EI
    0 0
  • super tare
    super senzatii ... carpe diem
    0 0
  • magellan
    RS4
    sa urmarim si celalat aspect al problemei. se vede o diferenta destul mare intre cele doua masini. la fiecare "repriza" m5-ul se cam straduie, e adevarat ca nici soferul nu il prea ajuta. RS4 este net superior. poate majoritatea dintre voi nu stiu dar audi, in ultimi doi ani, detine suprematia la clasa premium... si sport daca vreti. poate un pilot mai bun ar fi reusit sa stea in spatele RS-ului. M5-ul a reusit ultima depasire, numai datorita inconstientei "pilotului". mie unul mi s-a parut foarte riscanta.
    0 0
  • Un cetatean
    M5 vs RS4
    @magellan: exact aici vroiam sa punctez... mi s-a parut insa prea mare discrepanta intre M5 si RS4.

    Daca stai si te uiti pe fisa lor tehnica, M5 ar trebui sa aiba un surplus de 50CP cel putin nu?

    Se pare ca sunt vraiste unii soferi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru