VIDEO: Versiunea 2010 a lui Range Rover Sport se intrece cu modelul actual

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Britanicii au organizat o cursa intre versiunea 2010 a lui Range Rover Sport si versiunea actuala a acestui model. Modelul noul dezvolta 517 CP si poate sa accelereze de la 0 pana la 160 km/h si sa franeze inapoi pana la 0 in doar 15.6 secunde.

Comentarii (6)

  • range rover
    Adica modelul anterior este infect :)) Eu daca as avea vechiul model m-as zgaria pe retina cu cheia masinii.
    1 2
  • ???
    Ciudat accelereaza modelul vechi, de parca nu este turat la maxim + franarea este extrem de lenta... se pare ca nu e un test atat de corect! In plus, nu e tocmai frumos fata de actualii clienti sa arati modelul vechi ca fiind varza...
    1 0
  • CIUDAT
    Nu stiu ce vroiau sa arate mai exact, dar daca vroiau sa demonstreze ca abia acum au invatat sa construiasca masini sport, atunci au reusit!
    :))
    2 1
  • Vlad Pop
    da...
    Ideea e ca au vrut sa demonestreze evolutia modelului si prin faptul ca au spus ca cea mai apropiata masina ca valoare e modelul 2009 au incercat sa spuna ca ala era cel mai tare SUV pana la modelul 2010. Ideea e ca ma distreaza faptul ca masinile englezesti sunt asa laudate in Anglia si atat. Pe toate emisiunile englezesti sunt ale lor bune, restul varza ... inclusiv cele nemtesti. Ce uita ei sa adauge e faptul ca Jaguar si Range Rover erau ale Americanilor de la FORD si acum sunt ale indienilor de la TATA, eu nu au mai facut masinile lor de multa vreme. Plus ca FORD 100% a imprumutat din tehnologia englezeasca asa ca nu poti sa zici ca FORD (sau LINCON care e luxul Fordului) e kkt dar Jaguar e peste BMW avand in vedere ca aceeasi firma le face pe amandoua ... parerea mea. O sa vada cum incet muta indienii productia in India si apoi calitate.
    2 0
  • exitus
    :))
    astia isi fac antireclama?mai rar asa ceva=))
    1 0
  • rrs
    Video-ul mi se pare f interesant.Versiunea supraalimentata de 5.0 litri este net superioara celei anterioare.Motorul inglobeaza acum multe noutati tehnologice.Eu l-am condus pe Range Rover facelift si este impresionant.Este un motor facut de Jaguar si este tare.Consuma cam ca un Porsche Cayenne Turbo.In video se vede clar scaderea semnificativa a timpului necesar parcurgerii 0-100 km/h.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru