Viitorul C4 Hibrid?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.09.2006
Prototipul Citroen C-Mettise Concept va fi prezentat de constructorul francez la Paris si este, se pare, punctul de plecare pentru o viitoare versiune hibrida a lui C4.

Desi informatia nu este completa pentru moment, fotografia de alaturi reprezinta prima imagine a ultimului concept dezvoltat de Citroen si care va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris.

Botezat C-Metisse Concept, prototipul se va inscrie cu brio in tendintele contemporane prin propunerea unei motorizari hibride sub o caroserie de coupe cu patru usi cu tendinte GT. Conceptul va dispune de un V6 3.0 HDi pe care PSA Peugeot Citroen il imparte cu Grupul Ford si care va fi acompaniat de doua motoare electrice.

Evident, acest concept va fi punctul de plecare in crearea unui viitor model Citroen. In acest caz este vorba de C4 Hibrid HDi, care va avea un echivalent si la Peugeot, probabil sub forma viitorului 308.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru