Viitorul Lamborghini Gallardo influentat de Audi R8

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.07.2007
Oficialii Audi au declarat ca Lamborghini Gallardo 2008 va imprumuta componente tehnologice de la supercar-ul R8.

Lamborghini pregateste sub un mare mister noua generatie 2008 a supercar-ului Gallardo, asteptat sa debuteze spre sfarsitul acestui an. Se pare ca viitorul Gallardo va imprumuta mai multe componente tehnice de la Audi R8.

Este a doua oara cand se realizeaza un schimb tehnologic intre cele doua brand-uri, noul R8 imprumutand si el cateva componente de la actuala generatie Gallardo. Cu toate acestea germanii au echipat R8-ul cu cateva inovatii tehnologice de care va beneficia acum si Lamborghini.

Ulrich Hackenberg, directorul departamentului de dezvoltare Audi, a declarat ca Gallardo 2008 va folosi suspensiile posterioare ale proaspatului R8 si un numar imprecis de alte componente tehnice.

Potrivit unor surse din interior, viitoarea generatie a supercar-ului italian va fi probabil echipata si cu un motor V10 capabil sa dezvolte 550 de cai putere.

Comentarii (1)

  • Goerge Mihailescu
    lamborghini gallardo
    este o masina cu de toate sa ic asa are un disagne foarte elegant fata de alte masini .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru