Viitorul S-Klasse cabrio!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.12.2006
Mercedes a prezentat imaginile oficiale ale noului concept Ocean Drive, care va prefigura viitoarea generatie S-Klasse Cabrio.

Desi Detroit nu este port la ocean, iar ianuarie nu este o luna pentru decapotabile in capitala auto americana, cei de la Mercedes au ales acest loc pentru prezentarea conceptului “Ocean Drive”, obiectul principal de inspiratie pentru viitoarea versiune cabrio a limuzinei Mercedes S-Klasse 

Fata de tendinta futurista la moda in lumea designului auto pe care o gasim la concepte precum cele prezentate in acest an de Mazda sau de producatorii francezi, germanii raman cu picioarele pe pamant si continua traditia cabrioletelor luxuoase si spatioase.

Ocean Drive este conceput ca decapotabila cea mai confortabila si mai elaganta din lume. Daca in decursul anului 2006 au existat zvonuri despre un nou S-Klasse care va fi prezentat la Detroit, acum stim ca Ocean Drive este conceptul care prefigureaza viitoarea generatie a lui S-Klasse cabrio, primul cabriolet cu patru usi de la Mercedes.

Cu propulsorul V12 si ampatamentul marit, Ocean Drive pastreaza stilul unei decapotabile cu patru usi si aduce ca element extravagant o grila frontala mult mai mare.

Geamul lateral a fost conceput fara margini, iar montantii centrali lipsesc, ceea ce da o unitate liniilor designului. In plus, Mercedes aduce sistemul AIRSCARF, a carui principala utilitate este incalzirea pasagerilor la nivelul gatului, modelul putand fi folosit si in regiunile cu vreme racoroasa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru