Viper a creat o aplicatie pentru iPhone care poate porni motorul de la distanta

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Desi exista deja telecomenzi care pot indeplini cu succes aceasta functie, americanii de la Viper au dezvoltat o aplicatie pentru iPhone care poate porni motorul de la distanta.

Producatorul de alarme Viper a creat o aplicatie pentru iPhone care iti permite sa pornesti motorul masinii prin intermediul unui iPhone sau iPod Touch. Sistemul de control al vehiculului prin intermediul iPhone este compus din doua elemente – aplicatia pentru device-ul Apple si modulul SmartStart. In cazul in care vehiculul pe care doriti sa instalati acest modul este echipat cu un sistem de alarma Viper, pachetul costa 299 de dolari, pe cand un sistem care vine alaturi de tot ce trebuie pentru o masina care nu este echipata cu o alarma Viper costa 499 de dolari.

Desi exista deja o aplicatie pentru iPhone care iti poate descuia si incuia masina cu ajutorul telefonului, aceasta este prima aplicatie care iti poate porni si motorul. Descarcarea acestei aplicatii este gratuita, iar primul an de utilizare este si el gratuit, urmatorul costand 30 de dolari.

Sistemul SmartStart utilizeaza tehnologie Wi-Fi si reteaua wireless a celor de la AT&T. Functionarea sistemului de descuiat si incuiat usile, alaturi de cea a sistemului care porneste si opreste motorul este limitata de semnalul telefonului iPhone sau de semnalul Wi-Fi al lui iPod Touch.

Via | TheCollegeDriver

Comentarii (3)

  • Oricum Clio 3 1.4 16v bate orice masina!
    4 4
  • gata
    buuuun am iphone mai ramane "doar" sa cumpar un viper
    2 1
  • Blu3Crush
    @mihai viper
    "....mai ramane "doar" sa cumpar un viper" era vorba de sistemele de alarma Viper si nu de masina (Dodge) Viper :))
    in imagine si filmulete cred ca ii un Corvette
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru