Volan special pentru drifturi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Momo a lansat un nou volan pentru drifturi, disponibil in doua versiuni speciale: racing si tuning.

Momo, o binecunoscuta companie specializata in productia accesoriilor auto, a lansat un volan creat special pentru drifteri diponibil in doua versiuni. Clientii pot opta astfel intre culoarea portocalie sau gri, versiunile fiind botezate "racing" si "tuning".

Diametrul volanului racing, in culoarea gri, este de 350mm la fel ca si diametrul versiunii tuning, de culoare portocalie si imbracat in piele.

Potrivit comunicatului oficial emis de Momo, volanul pentru drifturi ofera performante maxime in situatiile de supravirare. Preturile pentru volanul special sunt de 189 de euro pentru versiunea racing si de 216 euro pentru versiunea tuning

Comentarii (3)

  • Diferite?
    Pana la urma sunt egale ca dimensiune sau nu ("Diametrul volanului racing, in culoarea gri, este de 350mm in timp ce diametrului versiunii tuning, de culoare portocalie si imbracat in piele, este de 350 mm.")?
    0 0
  • Chriss
    da
    au aceleasi dimensiuni doar k versiunea tuning ofera performante mai mari
    0 0
  • la fel!
    mie mi se par fix identice..doar ca sunt colorate diferit! de ce sa-ti ofere performante mai bune un volan ca e gri si ca nu e portocaliu?? e ca la telefoane.. alea black sau gold sau nush ce edition fac ce fac si celelate.. numai ca arata un pic mai bine si de aia sunt mai scumpe;) (da parca arata mai bine ala portocaliu.. pe un 350z colorat la fel cu jante negre.. mmmmm :) )
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru