Volkswagen Up e prea scump pentru a fi produs sub siglele Skoda si Seat

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Costul de productie al lui Volkswagen Up este prea mare pentru a fi fabricat sub siglele Seat si Skoda.

O sursa din cadrul companiei Volkswagen a dezvaluit faptul ca inginerii din Wolfsburg intentioneaza sa echipeze VW Up cu componente care vor face acest model prea scump pentru a fi vandut sub siglele SEAT si Skoda. Tocmai de aceea, telul principal al inginerilor care lucreaza la acest proiect este mentinerea costurilor la un nivel cat mai scazut.

Volkswagen intentioneaza sa vanda 500.000 unitati Up! in fiecare an. Acest model va forma o noua gama de minicar-uri pentru producatorul din Wolfsburg. 

Cu toate masurile de micsorare a costurilor, va fi extrem de dificil pentru Skoda si Seat sa obtina profit de pe urma vanzarii acestui model. Skoda vinde modelele similare din gama VW cu pret intre 1.000 si 1.500 euro mai mic decat echivalentul Volkswagen. De asemenea, Seat isi plaseaza modelele la un pret mai mic fata de modelele similare din gama VW. Design-ul lui Volkswagen Up a fost definitivat, iar eventualele versiuni Skoda si Seat ale lui Up vor avea si ele un design definitivat in termen de doua sau trei luni.

Varianta de productie a acestui model va fi prezentata la sfarsitul anului 2010.

Via | Reuters (inreg.)

Taguri: Seat, Skoda, Up, Volkswagen

Comentarii (3)

  • VW
    Ar fi fost bine sa fie produsa masina asta si sub sigla Seat si Skoda ,dar e bn si asa
    0 0
  • dacia
    Deci SANDERO va ramane cea mai buna varianta pentru toata Europa. Cine o sa poata sa se baga cu Sandero care intra si in programul "rabla" ? O sa isi ia lumea un Sandero cu 1-2000 Euro.

    HAH, VW a cam luat-o in barba :D
    0 0
  • drepteanu'
    seat?
    citez din inteligenta automarket: "De asemenea, Seat isi plaseaza modelele la un pret mai mic fata de modelele similare din gama VW."

    configurati si voi, de ex, un Golf VI 1.4 TSI 122 CP, echipare Highline si un Leon 1.4 TFSI 125 CP, echipare Stylance. veti observa ca spaniolu' e mai scump cu cel putin 1000 de coco. in conditiile in care neamtu' are ESP in standard.

    nesimtire maaare la seat!

    altfel, vine criza: Logan RULES!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru