Volvo concediaza personal administrativ

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Volvo va face 2000 de concedieri, iar majoritatea celor dati afara reprezinta personal administrativ.

Esential

2000 de angajati vor disponibilizat cei de la Volvo.

Volvo, marca suedeza detinuta de Ford, va opera un program de restructurari in randul angajatilor sai. Volvo a anuntat ca vor fi disponibilizati circa 2000 de angajati, ca parte a unui program de reducere a costurilor cu 700 de milioane de dolari.

Compania suedeza va disponibiliza 1.400 de angajati la birouri si doar 600 de muncitori din productie. Dintre angajatii de la birouri disponibilizati peste 500 sunt consilieri. De asemenea, mai mult de jumatate dintre angajatii dati afara sunt suedezi.

Este neplacut dar necesar pentru obtinerea unei pozitii financiare reconfortante. Trebuie sa ne descurcam pe o piata cu conditii foarte dificile, asa cum este mai ales piata americana”, a declarat Fredrik Arp, CEO Volvo.

Via | Carscoop
Taguri: Volvo

Comentarii (3)

  • Cristian
    Vanzarea este iminenta
    Se pregateste vanzarea constructorului suedez de catre Ford, iar printre favoriti se numara chinezii de la SAIC(Shanghai Automotive Industry Corp).Asta e,traim in era globalizarii.
    0 0
  • Bogdan
    VOLVO-FOR SALE
    Dintre constructorii europeni doar francezii de la Renault si PSA ar putea fi interesati de Volvo,iar integrarea ar decurge relativ repede tinand cont ca toate modelele Volvo au tractiune fata sau integrala.Nu cred ca BMW ar fi interesati de Volvo,esecul inregistrat cu Rover(masini cu tractiune fata) fiind inca proaspat in memorie.
    0 0
  • Robert
    Renault-candidatul ideal
    Renault-Nissan ar fi candidatul ideal.Ar putea face din VOLVO ce nu a reusit Ford:sa faca din VOLVO cel mai mare concurent al lui AUDI.Atat VOLVO cat si AUDI au aceieasi filozofie si propun masini cu tractiune fata sau integrala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru