Volvo face C30 cu cinci usi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.10.2007
C30, cel mai mic model Volvo, se pregateste sa primeasca o versiune cu cinci usi care se va baza, cel mai probabil, pe platforma lui Mazda 3.

Volvo C30, cel mai mic model din gama constructorului suedez, va avea un frate cu cinci usi. Informatia i-a scapat unuia dintre managerii Volvo intr-un interviu acordat publicatiei britanice Automotive News. "Da, o versiune cu cinci usi ar prelua in totalitate designul si appeal-ul modelului original, insa trebuie sa avem in vedere si volumul de vanzari", a spus Magnus Jonsson, oficialul Volvo.

Se pare ca solutiile tehnice la care vor apela suedezii vor fi simple si bazate pe platformele modelelor asemanatoare ale Grupului Ford. Astfel, solutia cea mai probabila va fi cea a preluarii platformei lui Mazda 3 pentru versiunea cu cini usi a lui C30, care va fi lansata cel mai devreme in a doua parte a anului urmator.

Comentarii (1)

  • YMihai
    un alt titlu...
    ce e inadecvat ! VOLVO va face...pentru ca urmeaza sa construiasca, nu il face inca ...adik nu e inca in constructie.

    Uffff...e greu dom'le ...e greu !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru