Volvo V40 Heico Sportiv - 270 CP pentru cea mai tare versiune a compactei suedeze

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.06.2012
Tunerul in-house al celor de la Volvo a publicat primele imagini şi detalii tehnice ale propriei viziuni asupra noului V40. Modelul compact trece la 270 CP şi vine cu un look proaspăt.

Esential

270 de cai putere dezvoltă versiunea Heico a lui Volvo V40.

Activitate intensă în această perioadă la Volvo. După ce ieri am văzut un prim teaser al "M3-ului suedez", versiunea Polestar a lui Volvo S60, marca nordică ne face cunoştinţă astăzi cu noul Volvo V40 Heico Sportiv, versiunea de performanţă a noii compacte scandinave, construită de tunerul oficial Volvo. 

Designerii Heico au reuşit să-i imprime modelului Volvo un look ceva mai agresiv printr-un bodykit de efect care sporeşte efectul spectaculos al apariţiei lui V40. Deja unul dintre cele mai interesante compacte premium de pe piaţă, V40 primeşte în versiunea Heico Sportiv un nou spoiler, praguri laterale, un difuzor posterior de aer, jante cu şapte spiţe şi un nou sistem de evacuare care se termină cu patru şevi cromate ovale.

La capitolul tehnic, Heico vine cu o recalibrare a unităţii centrale de comandă a motorului. Cu ajutorul electronicii, puterea maximă dezvoltată de unitatea T5 pe benzină trece de la 240 la 270 de cai putere, în timp ce cuplul maxim ajunge de la 320 la 365 Nm. Comunicatul oficial Heico nu spune nimic despre creşterea performanţelor la acceleraţia 0-100, dar viteza maximă a modelului suedez creşte cu 5 km/h.

via | Heico

Comentarii (3)

  • un oarecare
    Cat de frumos e!Bravo VOLVO!
    30 2
  • nordici de la volvo dau semne ca au invatat cate ceva in materie de desen al masinilor...

    spatele masinii este oribil!!!
    3 28
  • mai RAS ei au mai invatat ceva in plus dar tu esti in urma tare stroooooo....
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru