Comentarii (3)

  • asta era...
    Asta ar trebui sa faca toti producatorii de autovehicule. Sa se orienteze spre modele mai eficiente si mai sigure. Parerea mea este ca Volvo, desi cu probleme financiare, este o marca de viitor. Intotdeauna au stiut sa ia deciziile corecte, adaptate la realitatile istorice. Suntem o plaga pentru pamant, dar daca vom incepe sa gandim corect si vom fi mai responsabili, regenerand cat mai multe resurse, s-ar putea sa iesim din situatia asta. Suedezii, ca de altfel si restul Europenilor originali, sunt oameni responsabili, oameni cu idei constructive, si asta ar trebui sa ne dea de gandit. In Romania, fiecare se gandeste cum sa-i fie lui bine, fara sa ia in calcul ce se intampla in jur. Lipsa educatiei isi spune cuvantul. Fluxul de investitii din Romania o ia inspre buzunarele unor oameni influenti ce se vor imbogati din ce in ce mai mult, iar tara se va dezvolta cu viteza melcului, din toate punctele de vedere.
    2 0
  • volvo
    GMC a ajuns la ce merita, falimentul, pe ca li-l doream de cand am auzit ca au ucis EV 1(electric vehicle 1), ei preferand sa construiasca hummer si altele in locul vehiculelor electrice. dar ce sa facem interesele pentru unii erau mai mari sa se foloseasca petrolul ca si combustibil nu energia solara sau altele..
    astept ca nerabdare sa-mi dau volvo-ul vechi pe atunci in 2012 pe un model de genul asta nou nout. bravo VOLVO si bravo SUEDIA, caci cu sarlatanii de americani nu ajungi nicaieri..
    1 0
  • super tare!
    sper sa se duca la bun sfarsit proiectul celor de la volvo, eu chiar o merita, sunt ADEVARATI!
    respect volvo!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru