Volvo vrea sa atraga clientii Saab

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.05.2010
Suedezii de la Volvo vor sa profite la maximum de perioada nefasta prin care trec conationalii de la Saab si incearca sa atraga ex-clientii lui 9-3 Cabrio inspre noul C70.

Oficialii Volvo spera sa profite de problemele pe care le-a avut Saab in ultima perioada si sa cucereasca, cu ajutorul noii game, o mare parte din clientii celeilalte mari marci din Suedia.

"E o buna oportunitate pentru noi sa atragem ex-posesorii Saab. In mod sigur vorbim de o piata deschisa", a declarat Alan Desselss, directorul biroului australian al celor de la Volvo, referindu-se mai ales la noul C70, model care a primit un facelift recent.

Chiar daca Saab a fost salvat de Spyker de la lichidare, clientii acestei marci care s-ar fi orientat inspre modele precum Saab 9-3 Cabrio (iesit deocamdata din productie) vor trebui sa isi indrepte privirea inspre rivalii acestuia. Iar cele mai apropiate variante sunt, conform celor de la Volvo, C70 sau rivalii directi ai acestuia: VW Eos, BMW Seria 1 Cabrio sau Audi A3 cabrio. "Noi avem insa cel mai nou model intre acestea, deci avem un avantaj in acest moment", noteaza acelasi Desselss.

via | carsguide

Comentarii (4)

  • pac pac..si te-am luat!!
    Se pare ca nu stii ce masini circula pe la noi in romania ma refer, auzi Lincoln si Chrysler mai bune decat Saab si Volvo ai vazut macar cum arata noul Saab 9-5 ? e peste orice Chrysler vrei tu..de Lincoln nu mai zic.
    11 5
  • @kretzooo
    Volvo e printre cei mai buni constructori auto, insa putini stiu asta. Si sincer ma bucur ca toti cocalarii care isi permit masini premium nu stiu lucrul asta.
    12 4
  • ca parca au si de pe ce sa profite... GIGANTICA cota de piata detinuta de saab... =))))))
    6 0
  • victor
    C70
    C70 DACA O VEZI DE APROAPE E SUPERBA DAR NU VAD CE LEGATURA ARE CU SERIE 1 SI CU A3 CARE SUNT UN ALT SEGMAENT CU EOS DA SAU CU A4 SAU CU SERIE 3, NU MAI DEZINFORMATI LUMEA SI NU MAI DISCREDITATI VOLVO FR.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru