VW a anuntat noul Golf Variant

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.02.2007
Volkswagen a anuntat noua generatie a modelului Golf Variant. Germanii au publicat primele trei fotografii oficiale.

Volkswagen a anuntat aparitia versiunii break a popularului model hatcback Golf. Prezentarea celei de-a treia generatii a modelului Golf Variant va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci, casa din Wolfsburg a publicat primele trei fotografii oficiale.

Noul Variant este cu 360 de mm mai lung decat varianta hatcback, ajungand la 4560 mm si ofera un spatiu de stocare cu 690 litri mai mare, in conditiile prezentei a cinci pasageri la bord. Prin rabatarea scaunelor din spate portbagajul ajunge la capacitatea maxima de 1550 litri.

Noul Variant este disponibil in patru versiuni de motorizare, doua disel si dopua pe benzina. Motorizarea pe benzina ofera un propulsor de 1.6 litri in patru cilindri cu o putere de 102 CP si turbo-compresorul 1.4 TSI de 140 CP. Versiunile diesel vin cu motoarele TDI de 1.9 litri cu 105 CP respectiv propulsorul TDI de 2.0 litri si 140 CP.

Precedentele doua generatii a lui Golf Variant au fost produse in 1,2 milioane de exemplare din 1993 si pana astazi.

Comentarii (2)

  • adrian
    o adevarata bijuteire pentru cei care iubesc VW, luxul si siguranta oferita de ei......bravo
    0 0
  • visan daniela
    vreau sa-mi cumpar si eu una au aparut pe piata?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru