VW a anuntat Passat Coupe

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.07.2007
In zece luni germanii vor lansa pe piata un coupe cu patru usi care va fi bazat pe modelul Passat.

Volkswagen a anuntat ca in zece luni va lansa un nou model. Este vorba despre un coupe cu patru usi care va atinge pretul de 30.000 de euro.

Numele de cod dat de compania germana este CC, iar viitorul model va fi bazat pe modelul Passat. Prezentarea oficiala este asteptata in luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Versiunea de baza va fi motorizate de un propulsor TSI de 1.8 litri si 160 CP si avea pretul de 30.000 de euro. Gama de motorizare continua cu turbodieselul de 2.0 litri dotat cu tehnologia de ultima generatie Common Rail si avea pretul de pornire de 32.500 de euro. Versiunea de top va fi asigurata de un V6 FSI de 300 cai putere, iar pretul va fi situat undeva in jurul cifrei de 40.000 de euro.

Pentru a mentine pretul scazut multe dintre dotari vor fi optionale. Strategia Volkswagen este sa nu situeze viitorul coupe Passat pe aceeasi linie cu noul Audi A5, a carui pret incepe de 44.000 de euro.

Comentarii (3)

  • 300CP
    Ce folositor ar fi o masina din asta Pe la Universitate sau pe la Unirii.....Su peste tot in Bucuresti.La ce s-or gindi astia cind fac masinile astea ? Probabil ca la niste babalici senili care nu mai stiu cum se merge si calca si ei pe ceva..........
    0 0
  • autobahnn
    ideea e masina nu gandita pentru romania sau mai bine zis pentru infrastructura EI, ,,afara,, e alta poveste, multi merg la serviciu pe autostrada si daca nu vrei sa stai la rand...
    intelegi ce vreau sa spun... 300 cp.
    0 0
  • NEBUNU
    URMARILE LUI CLS....
    traiasca mercedes.......adevaratul "creator de automobile"........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru