VW a lansat Caddy Maxi Furgon si Kombi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.10.2007
Pentru cei care au nevoie de o utilitara cu fata de masina de familie, solutiile sunt variantele utilitare ale VW Caddy Maxi

Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat la Amsterdam, in cadrul celei mai grandioase expozitii de vehicule comerciale, "European Road Transport Show“, variantele utilitare ale noului Caddy Maxi. Astfel, compania isi completeaza oferta printr-un vehicul comercial pozitionat intre furgonul de oras si Transporter-ul situat in segmentul B.

Dupa premiera mondiala din luna septembrie a Caddy Maxi Life la IAA in Frankfurt, directorul de Marketing & Vanzari Volkswagen Autovehicule Comerciale la nivel international, Harald Schomburg, a prezentat la RAI Amsterdam, intr-o conferinta de presa, clasicele variante comerciale ale Caddy-ului mai lung cu 47 de centimetri – Furgon si Kombi.

Volkswagen Autovehicule Comerciale va oferi Caddy Maxi cu o motorizare pe benzina si doua pe motorina. Cel pe benzina vine cu 102 CP in timp ce motoarele TDI sunt caracterizate prin consum redus si putere marita. O noua motorizare introdusa pe piata este cea de 2.0 litri TDI cu o putere de 140CP. Prima motorizare Diesel este cea consacrata de 1.9 litri TDI (105CP), disponibila optional cu cutie automata DSG.

Noul Caddy Maxi ajunge la o lungime totala de 4.875 mm, fiind unul dintre cele mai mari modele din clasa vehiculelor comerciale compacte. La un ampatament de 3002 mm, beneficiaza de un volum de incarcare de pana la 4.2 m³, o sarcina utila de 800 kg, o sarcina de tractare de 1.500 kg. si o lungime a suprafetei de incarcare de pana la 2.250 mm. Aceasta lungime poate fi extinsa la peste 3 metri prin utilizarea peretelui despartitor Vario si a scaunului rabatabil al insotitorului. Optional exista posibilitatea de echipare a Caddy Maxi Furgon cu a doua usa culisanta si inlocuirea usilor batante din spate cu un hayon. Latimea de incarcare dintre cele doua roti este generoasa, masurand 1.170 mm, permitand astfel incarcarea unui europalet pe lungime.

Lansarea pe piata din Romania a noilor variante Caddy Maxi este planificata pentru primul trimestru al anului 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru