VW amana lansarea lui Golf VI

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 29.10.2007
Anuntat pentru Salonul Auto de la Geneva, viitoarea generatie a Golfului va mai intarzia 6 luni, pentru a fi lansata la Paris.

Volkswagen a anuntat ca amana lansarea noii generatii a modelului Golf. Modelul Golf VI era asteptat pentru lansarea oficiala in martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Din cauza schimbarilor aparute la partea de design, lansarea lui mult-asteptatului Golf VI se amana pana in septembrie 2008, unde isi va face debutul la deschiderea Salonului Auto de la Paris.

Odata cu preluarea puterii la VW, CEO-ul Martin Winterkorn a impus ca fiecare model nou sa aiba acceptul lui personal. Se pate ca proiectul MKVI, viitorul Golf VI, nu a primit unda verde de la boss-ul german.

Comentarii (8)

  • design
    Inteleg problemele pe partea de design...masina din poza arata foarta naspa(mai rau ca actuala generatie).
    0 0
  • razvan
    golf 6
    cred ca e o gluma mai rau ca golf 5.incredibil incep sa arate mai bine coreenele.
    0 0
  • puf pe apa
    ce ma enerveaza. scot modele noi din ce in ce mai repede. vor scoate la un moment dat din sezon in sezon [gol XVII de toamna-iarna]. si asta e primu golf care nu imi place..arata ca o broasca. nu imi inspira absolut nimic..ma uit la el si .. :-?? .. neaaa .. urat mai e

    pacat..imi placeau golfurile..aveau traditie ;;)

    golf 2..golf 3 ;)..golf 4 cel mai tare
    da acum?? neaaaaa ceva e in neregula :)
    0 0
  • Sylver
    Nu asa arata golf
    Nu asa arata golf. vedeti pozele spion publicate acum ceva timp precum si inregistrari video din timpul testelor din desertul american.
    Modelul asta din poza e doar un CGI publicat de italieni pe baza unor observatii de la un rep VW, insa cgi-ul a aparut inainte de publicarea fotografiilor spion (care au reprezentat obiect de stire si aici pe site).
    0 0
  • bogdan
    golf 6
    Stiam ca il lansaza mai tarziu.Astept cu nerabdare primele poze oficiale.
    0 0
  • YOnutz
    facetzi mishto de noi???...ce draq e masina asta ciudata mai fratiorilor......chiar ca este mai naspa decat golf V.....vai de mine......astia au uitat ca look-ul masinilor trebuie sa fie si el atragator nu ...respingator.
    0 0
  • amestec
    Mai,astia au inebunit?Au baut apa dupa Subaru?Am Golf4 ,dar magaoaia asta ce e? aRE FARURI LA CAPETELE EXT. CA bORA,LA int. ca Golf4 si,si,si.....eeeeeeeeeeeee,bara de Impreza[cea noua ,pt. ca-i hidoasa].Vorba unui alt cititor ,,parca-i Oltcit tunat,,Pacat...
    0 0
  • deminij
    duamne
    dar daca te uiti un pic mai atent, farurile arata ca stopurile de la generatia V, inversate. iar spoilerul fata cu siguranta arata ca un spoiler spate... =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru