VW Cross Phaeton: lux in off-road!

Publicat Duminica, 01.04.2007
Volkswagen va prezenta oficial peste cateva zile versiunea pentru teren accidentat a celui mai luxos model al sau: Phaeton.

Versiunile speciale dedicate modelelor gamei Volkswagen se innoiesc cu una extrem de interesamta. Este vorba de varianta off-road a luxosului Phaeton, denumita VW Cross Phaeton.

Partea exterioara nu se deosebeste cu nimic de elementele clasice ale gamei Cross: Parasocuri din plastic opac, bandouri laterale din plastic si bare de amarare pe plafon. Evident, suspensiile au fost ridicate iar garda la sol si unghiul de atac au fost marite pentru a putea face fata terenurilor accidentate. In premiera pe o versiune Cross, Phaeton pentru off-road va dispune de tractiune integrala.

In ceea ce priveste motorizarile care vor fi disponibile, vom vedea la lucru un W12 de 6.0 litri, un V10 TDI de 5.0 litri, un V8 de 4.2 litri si doua V6: 3.2 FSI si 3.0 TDI.

*****

STIMATI VIZITATORI, aceasta informatie, precum si fotografiile, au fost rezultatul direct al unei farse cu ocazia zilei de 1 aprilie. Va multumim pentru ca ne urmariti si ne reauzim la anul, pe vremea asta. Pana atunci, urmeaza 366 de zile de informatii superserioase si interesante.

Ramaneti cu www.automarket.ro!

Comentarii (9)

  • autoturism
    cred ca asta mai lipsea celor care-si doresc vw. buna, buna. chiar daca am si masina germana, asi dori un astfel de autoturism.
    0 0
  • autoturism
    dar parca tot un logan mi-as lua
    0 0
  • saracu de tine
    In ce hal de indobitocita e lumea la noi cu loganu!

    Sper ca a fost o gluma
    0 0
  • nice joke....
    Buna gluma pt 1 Aprilie. Bv baieti !!! :)
    0 0
  • frank sf
    farsa de 1 aprilie
    asta e farsa automarket.ro de 1 aprilie.... phaeton nu se vinde si asa, darmite un astfel de mutant.... ha ha, hai ca m-ati amuzat...
    0 0
  • Vlad S.
    Nu cred ca exista asa ceva
    arata groaznic...
    .... limuzina de teren....... ha ha ha
    .... asteptam cu interes A8 si S-Klasse in variante off-road............
    0 0
  • rookie
    rookie@page.hu
    Traiasca Photoshop si 1 Aprilie! :D
    0 0
  • Militianu'
    Farsa de 1 aprilie
    Asta da farsa... :))
    0 0
  • Joseph
    ..
    Traiask 1 aprilie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru