VW face un concurent pentru Smart!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.02.2007
Va doriti o masina de oras si sunteti fanii marcii Vokswagen? Germanii va vor face o surpriza in cativa ani, cand vor lansa un concurent pentru Smart.

Volkswagen lanseaza un atac direct care vizeaza modelele Smart prin lansarea unui model de oras situat ca dimensiuni sub micutul Polo. Vestea a fost confirmata de Martin Winterkorn, noul sef al Grupului Volkswagen, care a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Sueddeutsche Zeitung ca noul model va fi disponibil in cativa ani si ca deocamdata se afla in stadiul de dezvoltare.

Este pentru a doua oara cand Volkswagen declara razboi deschis concurentilor de la DaimlerChrysler si Mercedes, dupa ce au lansat Phaeton, model considerat concurentul modelelor de lux ale Stelei cu trei colturi.

Nu exista inca detalii legate de viitoarea masina sau de cifrele sale tehnice, insa vom reveni imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (1)

  • va fi si mai mic decat vw lupo?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru