VW Golf 5 Break spionat!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.01.2007
Germanii de la Volkswagen vor lansa la Geneva versiunea break a lui Golf. Pana atunci, avem primele fotografii-spion cu noua versiune a modelului.

Volkswagen ne pregateste in scurt timp o lansare importanta: cea a versiunii break (sau Variant, ca sa ramanem in sfera denumirilor constructorului german) a lui Golf V.

Desi nu exista inca informatii legate de motorizari sau de eventualele schimbari interne care si-ar putea face loc pe versiunea break a lui Golf, germanii de la AutoBild au reusit sa surprinda un prototip al acestei versiuni in plin test la temperaturi scazute, in apropierea Cercului Polar de Nord.

Se pare ca Golf SW va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie, si urmeaza sa fie comercializata oficial incepand cu toamna acestui an.

[sursa: AutoBild]

Comentarii (18)

  • zapada
    e super interesant
    0 0
  • Architrion
    Zapada ...
    Zapada din poze este intr-adevar interesanta, mai ales intr-o iarna ca a noastra. In rest nimic interesant, nimic spectaculos...
    0 0
  • dezastru
    arata ca ceapa!golf 4 mai era ce era, dar asta e varza!!!
    0 0
  • Mitica
    Masina!
    ma ala care spune ca acest GOLF arata ca o varza, poate spui si tu cu ce seamana parodia aia de Logan!?...
    0 0
  • naspa
    arata ca draq.nu prea cred ca o sa aiba mari vanzari
    0 0
  • Ion Ion
    Arata bine !
    Aceasta masina nu se va vinde la prostii care nu stiu sa aprecieze un lucru bun si frumos !
    Poate va veti simti mai bine in LOGAN-DRIK (Break), care oricum candideaza la titlul de "Cea mai proasta masina a Europei!
    0 0
  • mai bine golf 4
    parca avea mai bine spatele golf4
    0 0
  • Thunder
    PT Mircea Mester
    NU te supara dar NU PREA TE PRICEPI LA MASINI.
    Pentru VW varianta break se numeste "Variant" si nicidecum "SW". "SW" este break-ul de la Peugeot.
    Cand mai redactezi un articol, chiar daca il copiezi dupa diverse surse, ai grija CE si CUM scrii pentru ca te descalifici.

    PS: arata groaznic comparativ cu golf4 variant
    0 0
  • Mircea Mester
    Corect
    Ai dreptate. Banuiesc ca stii insa ca eroarea a fost facuta din graba redactarii textului (pentru ca suntem pe de o parte singura redactie auto din Romania care screi textele contratimp - scopul fiind informarea cat mai rapida a cititorilor), nu din necunostinta fenomenului. Multumesc de sesizare, am rezolvat problema. Te mai astept.

    Mircea Mester
    0 0
  • Totusi
    VW nu a facut niciodata masini proaste! sa fie clar la toata lumea! varianta asta se va vinde pentru ca insusi GOLF este o garantie! ca orice break are alura asta, nu prea sunt niste masini aratoase, dar sunt sigur ca cine va merge cu ea 200.000 de km nu va pune decit combustibil si ulei, atit! sa fim seriosi, germanii fac cele mai bune masini din EUROPA!...
    0 0
  • Mircea
    Calitate
    Referitor la calitate, VW face masini bune, fiabile si ieftine ca intretinere, mai ales in comparatie cu cele frantuzesti care sunt varza.Sunt posesor de 2 VW noi asa ca cine le compara cu Logan-ul, nu are bani sa viseze. Prefer sa dau 24.000 de Euro pe un "naspa" de Golf Plus decat sa pun absibilde cu M3 pe vreun Logan.
    0 0
  • ovi mutascu
    vw golf 5 variant
    voi sunteti betoane mancav-as.Cred ca sunteti zugravi sau tamplari,ma si nu prea le aveti cu auto.Daca voi va inchinati la un Golf 4 sunteti pacalici,ba.Golf-ul chiar a iesit din "gunoi" cu modelul 5 sau "v" pentru criticii literari.Modelul Golf V variant din ce se vede in poze arata "cumva" fata de modelul anterior
    0 0
  • ok
    imi place golf v break dar costa destul de scump ptr a-l cumpara.Asa ca tre, sa ai bani ceva.
    0 0
  • vw golf 5 variant
    tot ala
    BINE!
    0 0
  • golf 5
    cea mai tare masina
    0 0
  • masini adevarate
    k sa stiti toti golf 4 variant e o masina foarte buna asa k golf 5 variant o sa fie si mai reusita!!!
    0 0
  • CoSSmiN
    vw golf 5 variant
    ce pot sa va spun am avut onoarea acum 6 zile sa conduc un vw golf 5 variant si va zic ca e impersionanta masina e super designe daca ati vedea-o fara zapada... huh.. si cum ruleaza.... e foarte tare si din ce mi-a spus propietarul .. nu e scumpa a spus ca a dat 22 de miii de euro.. chiar nu am cautat sa vad cat costa..:)
    0 0
  • destul de bun
    de gabi
    de se facea golf 5 variant GTi..era bestial...dar si asta numa nu prea are un aspext placut..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru