VW Golf Plus Cross

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.09.2006
Am pus mana pe primele fotografii din lotul oficial de prezentare a lui Golf Plus Cross, una dintre ultimele creatii Volkswagen.

Iata primele fotografii semioficiale ale lui Volkswagen Golf Plus Cross, scapate pe internet inainte de prezentarea oficiala a modelului german. Este vorba de versiunea SUV a mini MPV-ului creat de VW pe baza lui Golf.

Noul model se distinge prin elementele clasice ale seriei Cross de la Volkswagen: parasocuri frontale specifice, bandouri laterale de culoare neagra, scuturi metalice pentru partea inferioara a spoilerelor si jante de 17 inch. In habitaclu, marea noutate pare a fi utilizarea aluminiului pentru unele elemente de pe plansa de bord si de pe interiorul portierelor.

Nu se stie inca daca Golf Plus Cross va fi disponibil in versiune 4Motion sau doar impreuna cu un sistem de tractiune anterioara. Motoarele care vor fi disponibile sub capota noului model Volkswagen sunt, in principiu, cele care echipeaza actuala gama Golf: 1.6 FSI de 102 CP, 1.4 TSI de 140 CP, 1.9 TDI de 105 CP si 2.0 TDI de 140 CP.

Noul model este asteptat pe pietele europene incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru