VW Iroc Concept, premiera

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.08.2006
Germanii de la Volkswagen au scapat trei dintre fotografiile oficiale ale conceptului Iroc, care prefigureaza viitorul coupe Scirocco. Iata primele impresii.

Volkswagen o ia pe urmele celor de la BMW si “pierd” fotografii din lotul oficial inainte de lansarea propriu-zisa a modelului. De aceasta data, subiectul principal este conceptul Iroc, care va fi prezentat la Paris si care prefigureaza noul Scirocco, asteptat in 2008.

Pentru moment, conceptul inspira mai degraba o evolutie a liniilor lui Golf decat un coupe in adevaratul sens al cuvantului. Asa cum se anticipa, partea din fata aduce aminte de cea a unui alt concept VW, Ecoracer. Se pare ca Iroc dispune de un plafon panoramic integrat in caroserie.

Daca fanii VW se asteptau la ceva sportiv si mai original, este foarte posibil ca acest concept sa nu ii multumeasca pe deplin. Sa asteptam insa fotografiile oficiale care vor confirma imaginile de fata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru